СЦЕНАРИО ЗА "УЧИТЕЉА" НЕ ПОСТОЈИ! Адвокат Милене Радуловић негира да она ради серију по искуствима из школе глуме

В. Н.

17. 02. 2021. у 21:08

НИТИ се снима серија, нити постоји сценарио, нити било шта слично - рекао је адвокат Југослав Тинтор, заступник Милене Радуловић, одговарајући на питање новинара на тему сценарија који је глумица наводно написала на основу непријатности које је доживела у школи глуме Мирослава Мике Алексића.

СЦЕНАРИО ЗА УЧИТЕЉА НЕ ПОСТОЈИ! Адвокат Милене Радуловић негира да она ради серију по искуствима из школе глуме

Фото: М. Анђела

Пре три недеље, у медијима се нашироко писало о глумичином наводном сценарију, чији је радни наслов "Учитељ". Према тим информацијама, Радуловићева га је наводно написала у оквиру пројекта за финални мастер рад код професора и глумца Драгана Бјелогрлића на једном приватном факултету.

Милана Радуловић, која је Алексића пријавила полицији за силовање и недозвољене полне радње, никада није демантовала ту информацију, али је у среду постојање сценарија гостујући на ТВ Прва негирао њен адвокат Југослав Тинтор.

- То није истина - рекао је Тинтор. - Потпуно би било непримерено да се води поступак, да се окривљеном Алексићу суди за велики број кривичних дела, а да паралелно са тим иде снимање неког филма или серије која све то екранизује. Та информација је била спин који је пуштен у јавност да би се девалвирао и релативизовао поступак и свео на то да је направљен у функцији инспирације за неки нови филм или серију.

Тинтор је рекао да је иницијално пет девојака оптуживало Алексића, док их се после јавног позива полиције јавило више од десет:

- Само у односу на њих пет, које су се пријавиле, утврђено је да врста сексуалног злостављања и временски период дају могућност да се предмет процесуира. Тренутно се истрага води за 10 жртава. Још је пет-шест девојака, које су пријавиле Алексића за кривична дела, али за њих не може бити гоњен јер је прошло превише времена. Оне ће бити сведоци.

КРАЈ ИСТРАГЕ ЗА ДВА МЕСЕЦА

Заступник четири оштећене девојке очекује да ће истрага бити завршена за два месеца и да у том року треба да се ураде вештачења оштећених, а да би првостепена пресуда могла да буде донета за око годину и по дана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)