"ЗЛА СУДБИНА И НЕСРЕЋА СУ ПРАТИЛИ ТУ ПОРОДИЦУ": Мештани Медвеђе проговорили о Ивани која се смрзла поред пута

Новости онлине

17. 02. 2021. у 10:04

ИВАНА Ј. (34) пронађена је мртва у понедељак рано ујутро, у селу Леће, код Медвеђе, поред пута, а преминула је од последица смрзавања услед наводне прекомерне алкохолисаности због које је пала у снег, док се кретала ка кући.

ЗЛА СУДБИНА И НЕСРЕЋА СУ ПРАТИЛИ ТУ ПОРОДИЦУ: Мештани Медвеђе проговорили о Ивани која се смрзла поред пута

Фото: П. Милошевић/Фацебоок

Иначе, Ивана је из три везе имала троје деце, која, међутим, нису живела с њом.

- Најстарији дечак је у хранитељској породици у Медвеђи, док је средња девојчица код баке по оцу и њеног другог мужа већ годинама. О њој се бака са својим супругом стара много лепо и стално се борила да јој је Ивана не одузме, као што јој је претила - рекла је једна становница Медвеђе.

Она каже да је Ивана имала удату сестру и мајку, која се пре више година преудала у село у околини Медвеђе након што се убио њен супруг Иванин отац.

- Зла судбина и несрећа прате ту породицу. Ивана је била много лепо дете, као што су и њена деца данас. Све троје деце је добила са различитим мушкарцима, с којима је пијанчила. Бака по мајци јој је била медицинска сестра, а Иванин отац је у младости био полицајац у Београду. После се вратио у село и радио у фабрици шприцева, али се убио. Мајка јој се после преудала, а онда се удала и Иванина сестра, него је и њу муж оставио због друге, па се опет удала и она - каже упућена мештанка.

Она истиче да је Ивана често ишла по путу неконтролисано и да је више пута пуком срећом избегла да погине. 

Нема ничег сумњивог у Иваниној смрти јер је преминула је од последица смрзавања, рекли су у полицији, док су из надлежног тужилаштва открили да је њено тело предато породици због сахране, која је јуче обављена на сеоском гробљу.

(Српски Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

s pravom

17.02.2021. 21:37

Nije čudo da se opijala. Ona je znala stanje stvari . Sad je dokazala da se nije opijala bez razloga. Šta da radi čovek kad ga gledaju kao psa? Da se ne opija. Danas ona sutra mi, vi............. Da može mozak da vam obuhvatii da sutra kad budete ležali pored puta bolesni ili pijani neće niko da vam pridje i da vas spase Zato vam ako nemate svog posla daju trla baba lan posao da ne mislite na real.Morate i sami sebe da lažete, da ne postanete alkos ili da ne poliudite ili se ne ubijete. Neka nam oprosti i ona i B.