ОСУМЊИЧЕН ДА ЈЕ ОБЉУБИО ПАСТОРКУ: Неготинцу прети до 12 година затвора

В. Ђ.

16. 02. 2021. у 09:40

НЕГОТИНАЦ Т. Ф. (30), који је крајем прошле године ухапшен због сумње да је над својом деветогодишњом пасторком и њеном вршњакињом извршио кривично дело недозвољених полних радњи, одговараће због обљубе над дететом злоупотребом положаја.

ОСУМЊИЧЕН ДА ЈЕ ОБЉУБИО ПАСТОРКУ: Неготинцу прети до 12 година затвора

Фото: С.М.Ј.

Како "Новости" сазнају, сумња да је он ћерку своје супруге са којом има двогодишње дете, у кући у којој заједно живе присиљавао на орални секс.

Наводно, све је откривено након што су психолози и вештаци, после разговора са девојчицом, дошли до закључка да је недело, заправо, далеко страшније него што се у први мах чинило. Случај ће зато, највероватније, из надлежности Основног, прећи у надлежност Вишег јавног тужилаштва у Неготину.

Све је откривено крајем прошле године, када је пасторка Т. Ф. у госте позвала другарицу. Т. Ф. је тада, наводно, ушао у собу у којој су биле девојчице и предложио им да све троје легну у кревет. Ту је, сумња се, другарицу своје пасторке додиривао по интимним деловима тела.

У једном тренутку, Т. Ф. је питао другарицу своје пасторке да ли "воли да гледа филмове за одрасле", успут јој рекавши да он и ћерка његове супруге то стално раде. Тада је девојчицу ухватио за руку и покушао да је присили да га додирује по полном органу. Малолетница се, међутим, уплашила, обукла и отишла кући. Пре него што је изашла, Т. Ф. јој је запретио да никоме не сме да каже шта се десило. Међутим, девојчица је одмах, чим је стигла кући, све испричала мајци, која је одмах позвала полицију, која је, после неколико дана истраге, привела Т. Ф.

За ово дело, ако се докаже, запрећена је казна до 12 година затвора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)