ПРИСЛУШКИВАНИ РАЗГОВОРИ КОЈИ ЋЕ СКУПО КОШТАТИ ВЕЉУ НЕВОЉУ: Поруке о ликвидацији Љепоје објављене у уживо програму! (ВИДЕО)

Novosti online

07. 02. 2021. у 21:22

НА ТВ Пинк емитовани су прислушкивани разговори групе Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља осумњиченог да је вођа организоване криминалне групе која се терети за тешка кривична дела.

ПРИСЛУШКИВАНИ РАЗГОВОРИ КОЈИ ЋЕ СКУПО КОШТАТИ ВЕЉУ НЕВОЉУ: Поруке о ликвидацији Љепоје објављене у уживо програму! (ВИДЕО)

Фото: ТВ Пинк принтскрин

Гости у емисији Хит Твит су начелник београдске полиције Веселин Милић, агент државне безбедности Божидар Спасић и главни и одговорни уредник "Информера" Драган Ј. Вучићевић.

Емитован је разговор у ком један од припадника криминалне групе, Марко Андрић Кузман, чита поруке Веље Невоље са скремблованог телефона.

Из порука је лако закључити да је реч о плану за ликвидацију некадашњег припадника банде "Пинк Пантери" Милана Љепоје.

- Морам да ти пренесем, да будеш упознат. Она с*са Манце из Ништа, јел га виђаш? Он је главни као Пинк Пантер, јел га знаш? Ја кажем: "А, не виђам га". Нећу да ширим брате без бриге, само што пре да пуцам. Добро. Ја кажем: "Нећу да ширим без бриге, брате, само реци шта треба, ту сам". Добро, пошто се распитује за тебе, дошао је на генијалну идеју да ће он да буде главни у Нишу и окупља неке момке пи*кетине. И један од тих пи*ки ми је прено да се распитује за тебе, да ви држите доле Ниш, али да сте све најгоре и да ће да вас реши и онда он преузима град - чује се у снимку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)