"НОВОСТИ" НА ЛИЦУ МЕСТА! ОПСАДНО СТАЊЕ У РИТОПЕКУ: Полиција претражује терен у потрази за доказима сурових злочина (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

07. 02. 2021. у 14:36

ПОЛИЦИЈА и данас, четврти дан за редом, обавља увиђај у викендици у београдском насељу Ритопек, за коју се сумња да је Вељко Беливук, познатији као Веља Невоља, користио за извршавање најгуснијих злочина.

НОВОСТИ НА ЛИЦУ МЕСТА! ОПСАДНО СТАЊЕ У РИТОПЕКУ: Полиција претражује терен у потрази за доказима сурових злочина (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: М. Анђела

Полицајци су на терену од седам сати јутрос, а истрага и даље траје.

Сумња се да су на овом месту мучени су и убијени навијач Партизана Горан Величковић Гокси, припадник банде Пинк Пантери Милан Љепоја, и Здравко Радојевић, навијач Црвене звезде, за чије се ликвидације сумњичи организована криминална група са ухапшеним Вељком Беливуком и Марком Миљковићем на челу.

 

Викендица која се овде налази и даље је окружена жандармеријом, а претпоставља се да инспектори обављају детаљне увиђаје унутар просторија.

Према досад прикупљеним доказима, група је по истом рецепту намамила, отела, а потом у кући у Ритопеку убила тројицу мушкараца. За сву тројицу тужилаштво сматра да су убијени из освете, а за њиховим остацима и даље се трага.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)