ЧЕТВРТИ ДАН "ОПСАДЕ" У РИТОПЕКУ: Жандармерија чува викендицу Веље Невоље, инспектори обављају детаљан увиђај

Novosti online

07. 02. 2021. у 13:36

ПОЛИЦИЈА и данас, четврди дан за редом, обавља увиђај у викендици у београдском насељу Ритопек, за коју се сумња да је Вељко Беливук, познатији као Веља Невоља, користио за извршавање најгуснијих злочина.

ЧЕТВРТИ ДАН ОПСАДЕ У РИТОПЕКУ: Жандармерија чува викендицу Веље Невоље, инспектори обављају детаљан увиђај

Фото: Д. Миловановић

Како је јављено са лица места, неколико марица и возила Жандармерија управо је отишло из Ритопека.

Управо на овом месту, како се сумња, мучени су и брутално убијени навијач Партизана Горан Величковић Гокси, припадник банде Пинк Пантери Милан Љепоја, и Здравко Радојевић, навијач Црвене звезде, за чије се ликвидације сумњичи организована криминална група са ухапшеним Вељком Беливуком и Марком Миљковићем на челу.

Извор објашњава да је интересантно то што се ова викендица налази тачно прекопута Панчева, односно стрелишта Поњавице, где је окрутни клан наводно вежбао пуцање.

- Ритопек и Панчево дели Дунав. Претпоставља се да група није случајно одабрала баш ове локације. Ту им је, како се сумња, било згодно да прелазе чамцима с једне на другу страну, превозе оружје и наркотике - рекао је извор.

Викендицу у Ритопеку и даље чува Жандармерија, а претпоставља се да инспектори обављају детаљне увиђаје унутар просторија.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)