ТУКАО ВЛАСНИКА КАФАНЕ И ЊЕГОВУ СЕСТРУ: Суд у Великом Градишту изрекао пресуду младићу због насиља

Д. Н.

03. 02. 2021. у 09:47

ПРЕСУДОМ Основног суда у Великом Градишту, И.И. (26) из овог града осуђен је на седам месеца затвора због насилничког понашања, извршеног 30. јануара над власником једне кафане и његовом сестром.

ТУКАО ВЛАСНИКА КАФАНЕ И ЊЕГОВУ СЕСТРУ: Суд у Великом Градишту изрекао пресуду младићу због насиља

Фото: Д. Новковић

Њему је суд изрекао и трогодишњу меру забране комуникације са оштећенима, као и забрану приласка кафани.

Ова пресуда је правоснажна, јер је донета на основу споразума о признању кривице, коју је оптужени постигао са основним јавним тужиоцем.

Кривично дело које је оптужени извршио догодило се прошле суботе, у кафани у којој је он, током поподнева, седео и пио алкохол заједно са својим оцем С.И. (55) и стрицем С.И. (42). У једном тренутку, између синовца и стрица избила је свађа, потом и туча, па је власник кафане пришао да их раздвоји.

Тада је С.И. (55) власнику кафане запретио убиством, док га је његов син ударцем оборио на под, ударивши песницом и његову сестру, која је пришла да му помогне. Свађа синовца и стрица наставила се на тераси, када је стриц извадио пиштољ и пуцао два пута у под.

С.И. (55) је после три дана, споразумно осуђен на три месеца затвора, условно на годину дана, а дан касније осуђен је и његов син. Трећем актеру инцидента, С.И. (42), одређен је једномесечни притвор због сумње да је извршио три кривична дела – угрожавања сигурности, изазивања опште опасности и нелегалног ношења оружја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)