НЕМА ПРОШИРЕЊА ИСТРАГЕ ПРОТИВ МИКЕ: На списку и даље шест пријава против учитеља глуме, још се не зна да ли ће још неко теретити Алексића

С. Ј. М.

02. 02. 2021. у 22:00

У Више јавно тужилаштво у Београду до сада из полиције није стигла ниједна нова кривична пријава против власника школе глуме "Ствар срца" Мирослава Мике Алексића, кога је до сада шест девојака пријавило за сексуално злостављање.

НЕМА ПРОШИРЕЊА ИСТРАГЕ ПРОТИВ МИКЕ: На списку и даље шест пријава против учитеља глуме, још се не зна да ли ће још неко теретити Алексића

Фото Д. Живанчевић

Да ли је још девојака, и колико њих, саслушано у полицији за последњих 17 дана, односно од када је после пријаве Милене Радуловић, Иве Илинчић и осталих оштећених он ухапшен, нема званичних информација.

Уколико буде нових пријава, истрага ће бити проширена. Адвокат Денис Бећирић, који заступа четири оштећене девојке, очекује проширење истраге:

- Чуо сам да се јавило још девојака, али немам сазнања да ли ће оне можда бити оштећене или сведоци. То ће тужилаштво да утврди, кад се прикупе све информације.

Алексића је до сада пријавило шест девојака, две за силовања и четири за недозвољене полне радње. У протеклих 15 дана све оне су испитане осим најмлађе, која је малолетна (17). Очекује се да ће она у тужилаштву дати изјаву у четвртак или у петак, али њено саслушање још није заказано. Према нашим сазнањима, нису заказана ни саслушања наредних сведока у истрази.

Иначе, Алексић који се налази у притвору, на салушању је негирао оптужбе. Како смо сазнали, њему се погоршало здравствено стање. Због повишеног шећера мора да пије лекове, а има и срчаних проблема. Како смо недавно писали, њему је у протеклих неколико година уграђено неколико бајпасева и стентова. У притвору се прати његово здравствено стање и засад није пребачен у затворску болницу. Алексић је имао и рак простате, која му је због тога и извађена крајем 2018.године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)