УБИЦА ТРИ САТА ВРЕБАО У МРАКУ: Нови детаљи из истраге о ликвидацији Зорана Ускоковића (22) на Канаревом брду у Београду

З. У.

02. 02. 2021. у 08:00

ПРЕГЛЕД снимака, са десетак надзорних камера на околним објектима, показао је да је убица стрпљиво чекао Зорана Ускоковића (22) најмање три сата пре него што га је у суботу пред поноћ убио на Канаревом брду у Београду.

УБИЦА ТРИ САТА ВРЕБАО У МРАКУ: Нови детаљи из истраге о ликвидацији Зорана Ускоковића (22) на Канаревом брду у Београду

Фото: В. Н./Фацебоок

Видео-записи на неколико места "уловили" су старијег човека, који шепа и потпомаже се штапом док хода. Ипак, последња камера, која је забележила саму егзекуцију, уснимила је и тренутак када се "старац" после убиства претвара у атлетски грађеног мушкарца и бежи са места злочина.

Сви ови детаљи показују да је ликвидација младог Ускоковића темељно припремана, да је одрадио професионални убица и да је младићу припремљена сачекуша на месту где се осећао готово сигурно. Ускоковић је убијен у тренутку док је ишао ка дому своје мајке. Паркирао је "ауди караван" иза маркета и кренуо буквално убици у сусрет. Егзекутор, који је глумио старца, пуцао му је у главу у тренутку док се мимоилазио са њим.

- Нема сумње да је ликвидатора чекао или саучесник у аутомобилу, негде у близини, или је у том делу Борске улице имао штек-стан, где се пресвукао - наводи наш извор близак истрази. - Тешко је још говорити о мотивима убиства младог Сколета. Још истражујемо. Нема досије, али постоје одређени контакти које сада испитујемо детаљно.

Младић је у ноћи између суботе и недеље кренуо код мајке, која живи у једној од оближњих зграда. Нико није чуо пуцње, па се верује да је убица користио пригушивач.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Како постати и остати бр. 1 у ономе што радите?