ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД КРАЉЕВА: Сударила се три возила, пет особа повређено

Г.Ћ.

30. 01. 2021. у 18:27

У САОБРАЋАЈНОМ удесу три путничка аутомобила који се у суботу, око 17 сати, под још неразјашњеним околностима догодио у месту Бојанићи на Ибарској магистрали, недалеко од рударске варошице Ушће, на деоници пута Краљево-Рашка, срећом није било настрадалих, али је повређено пет особа и причињена је значајна материјална штета.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД КРАЉЕВА: Сударила се три возила, пет особа повређено

Фото: Г. Шљивић

Према незваничним информацијама, прави саобраћајни карамбол догодио се када је, највероватније због неприлагођене брзине, најпре дошло до контакта између „ситроена“ албанских регистарских ознака који се кретао из правца Краљева према Рашки и „бмв“ регистрованог на Смедеревску Паланку који је долазио из супротног правца а на који је потом налетео „рено“ краљевачке регистрације.

Овом приликом повређено је пет особа које су санитетима превежене у оближње здравствене установе где су и збринуте, а о интензитету удеса најбоље говори податак да је од силине ударца из смрсканог „ситроена“ буквално излетео мотор.

Због удеса и увиђаја, саобраћај је на овој деоници Ибарске магистрале био у вишесатном прекиду, па су се и из правца Краљева и из правца Рашке формирале километарске колоне возила.

А, више околности под којима се судар догодио биће познато након истраге која је у току.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)