ПУЦЊАВА У БОРСКОЈ: Мушкарац упуцан код самопослуге - хитна констатовала смрт на лицу места

Танјуг

30. 01. 2021. у 07:30

КОД продавнице "Макси" у Борској улици у Београду јутрос у 5.29 пронађено је беживотно тело мушкарца старог око 35 година, који је погођен из ватреног оружја, речено је јутрос у Хитној помоћи.

ПУЦЊАВА У БОРСКОЈ: Мушкарац упуцан код самопослуге - хитна констатовала смрт на лицу места

Илустрација полиција Фото П. Милошевић

Хитна помоћ је дошла на позив полиције, а полицију су обавестили запослени у "Максију". Хитна помоћ је могла само да констатује смрт.

У главном граду ноћас се догодила једна саобраћајна незгода, у којој није било теже повређених.

Хитна помоћ је ноћас интевенисала 94 пута, а на јавном месту било је 11 интервенција. Помоћ су највише тражили хронични болесници.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ИЗДАО ВУЧИЋА КАО ЛУКАШЕНКА: Није случајно што је Слободан Милошевић за Богољуба Карића рекао да је најгори човек на свету