ИЗБО КОМШИЈЕ, "ПОПИО КОКТЕЛ": Експлозивна направа бачена у двориште Саше Додића (50) из села Поповац код Ниша

Ј. ЋОСИН

26. 01. 2021. у 20:07

У ДВОРИШТЕ Саше Додића (50), из села Поповац, код Ниша, који је у недељу ножем избо троје комшија, а покушао да повреди и једно дете, у уторак је бачен Молотовљев коктел.

ИЗБО КОМШИЈЕ, ПОПИО КОКТЕЛ: Експлозивна направа бачена у двориште Саше Додића (50) из села Поповац код Ниша

Фото: Ј. Ћ.

Полиција је обавила увиђај, а још се трага за починиоцем и утврђује се мотив овог инцидента.

Истовремено, Додићу је у уторак одређен притвор до 30 дана након што је Више јавно тужилаштво у Нишу донело наредбу о спровођењу истраге против њега због сумње да је извршио кривично дело тешко убиство у покушају. Тужилаштво је предложило притвор да не би утицао на сведоке, довршио покушано кривично дело и узнемиро јавност.

Додић је у недељу по подне најпре ножем избо супружнике Александра (39) и Марију (35) Мичић, а потом је јурио и њихову четворогодишњу ћерку, али ју је спасао комшија Саша Илић, који му се супротставио. Док је покушавао да уразуми помахниталог Додића и одговори га од напада, он је и њега повредио.

Илић је задобио тешке повреде трбуха, односно јетре, због чега је хитно оперисан, и витално је стабилан. Марија и њег супруг Александар Мичић су задобили убодне ране грудног коша, које су саниране, па њих двоје нису животно угрожени, али су хоспитализовани ради праћења њиховог стања.

претучен пре неколико година

- Као млађи, Додић је често упадао у туче, возио је мотор, правио проблеме. Након последњег инцидента, који је имао пре неколико година, када је претучен, повукао се, није правио проблеме, али изгледа да је постао психички лабилан. Живи сам, мајка му је извршила самоубиство, брат му је у психијатријској болници, а сестра га никад не посећује - прича нам комшија ухапшеног.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)