УШАО ЈЕ У КУЋУ И ЗАТЕКАО КРВАВО ТЕЛО СТАРИЦЕ: Детаљи хорора у селу Бока - комшији један сумњиви детаљ привукао пажњу (ФОТО/ВИДЕО)

Б. Грујић

22. 01. 2021. у 12:02

У СЕЛУ Бока, у општини Сечањ, синоћ је у кревету породичне куће пронађено тело старице Ержебет Ж (83), окрвављене главе.

УШАО ЈЕ У КУЋУ И ЗАТЕКАО КРВАВО ТЕЛО СТАРИЦЕ: Детаљи хорора у селу Бока - комшији један сумњиви детаљ привукао пажњу (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Б. Грујић

Како је за "Новости" рекао комшија Златко М, њега је синоћ око 20 часова позвао Андраш Ж, супруг преминуле кога у селу Бока сви знају под надимком Банди, и рекао му да пође са њим у кућу зато што је "баба пала".

- Дошли смо у кућу, и ја сам у некој трећој соби видео њу како лежи, окрвављена. Видео сам да је мртва, и када сам му то рекао он је почео да јауче - рекао је комшија, и додао да је Андраш од тренутка наводног пада Ержике нашао времена да оде до продавнице и купи неколико пива.

комшија Златко М/Фото: Б. Грујић

Комшија је истакао и да је, када је дошао у кућу за Андрашем, само минут касније, њега затекао како покушава да исправи неку металну столицу.

Ержебет је из Јерменоваца, и пре пет година се заједно са Андрашем, својим другим супругом, преселила у стару кућу у селу Бока коју су реновирали. Живели су од пензије њеног мужа из претходног брака.

- Андраш има две ћерке из претходног брака, али је Ержебет била љубоморна, и није му дозвољавала да се виђа са њима. Она је често била набусита, а Андраш је имао преку нарав кад попије, и често су се чуле псовке и вика из њихове куће - рекао је комшија Милија Б.

Тело старице је на обдукцији, док је Андраш Ж тренутно на психијатријском посматрању.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)