ТАКЕР ОТКРИО ЗАШТО ЈЕ УБИЈЕН МИЛАН ЛОНЧАР: Споменуо Џорџа Сороша и објаснио које су грешке у америчком систему (ВИДЕО)

Novosti online

20. 01. 2021. у 13:32

У ЕМИСИЈИ Такера Карлсона говорило се о убиству Милана Лончара (25), Американца српског порекла.

ТАКЕР ОТКРИО ЗАШТО ЈЕ УБИЈЕН МИЛАН ЛОНЧАР: Споменуо Џорџа Сороша и објаснио које су грешке у америчком систему (ВИДЕО)

Фото: Фокс њуз принтскрин

- Ствари се мењају веома брзо у највећим и најстаријим америчким градовима. Прво су многи људи отишли због вируса корона, многе фирме су затворене, а онда се нешто неочекивано, што није морало да се деси, десило - криминалитет се драстично повећао у многим местима. Убиства, силовања, разбојништва... Зашто се то десило? Десило се због тога што су то људи дозволили. Џорџ Сорош је у многим случајевима платио да тужиоци буду изабрани, а они нису примењивали закон и резултат је - много патње - почео је водитељ.

Такер је навео пример Милана Лончара.

- У Филаделфији, на пример, крадљивац аутомобила је недавно изашао из затвора и одмахчовека који је шетао свог пса. Без икаквог разлога. Упуцао га је насред улице - испричао је Карлсон.

Фото Printskrin

Дописник Трејс Галагер се укључио у програм Фокс њуза и испричао како је убијен Милан Лончар. 

- Полиција Филаделфије каже да је 25-годишњи Милан Лончар убијен око 19 часова када су му двојица мушкараца пришли, опљачкали га и упуцали у груди. Сигурносне камере су забележиле злочин и осумњичени су ухапшени после два сата. Човек, за кога полиција каже да је повукао обарач је двадесетогодишни Џозефус Дејвис. 2019. године Дејвис је ухапшен због пљачкања возача Убера, а у затвору је оптужен и за два раније кривична дела, киднаповање у напад. Али након бројних одлагања саслушања, судија из Филаделфије му је смањио кауцију са 200.000 долара на 12.000 долара. Судија Териса Кардени је смањила кауцију за киднаповање са 100.000 долара на 20.000 долара. Дејвис је требао да плати само 10%, тако да је за 3.200 долара био слободан. Десет дана касније, Милан Лончар је био мртав - рекао је Галагер.

Фото: Принтсцреен/Полиција

Онда је приказан и снимак изјава Миланове породице.

- Екстремно левичарски окружни тужилац Лери Краснер криви много оружја на улицама за злочин. Критичари кажу да је прави кривац Краснеров приступ, пре свега одбијање да буде оштар према криминалцима и то што је оштар према полицајцима. 2017. године милијардер Џорџ Сорош потрошио је 1,7 милиона долара да помогне Краснеру да победи, а данас криминал у Филаделфији је скочио до неба. У ова три дана, 15-годишњак и 17-годишњак су убијени, а дечак стар 13 година је рањен - изјавио је Такеров дописник.

Несрећном Милана Лончара су у среду увече, 13. јануара, док је шетао пса, пресрела два наоружана пљачкаша. Док му је један гурао пиштољ у груди, други му је претурао по џеповима, али жртва није имала новца. 

Фото: Принсткрин

Милан није пружао отпор, али му је Дејвис тада испалио, без икаквог повода, метак у груди. 

Разбојници су побегли, а када је полиција дошла на лице места несрећни младић је још стезао поводац свог пса. Милан је још давао знаке живота, али је убрзо преминуо у болници. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)