"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Алексића пријавило још 20 ученица

Е. Х.

19. 01. 2021. у 21:00

БЕОГРАДСКА полиција затрпана је новим пријавама против Мирослава Мике Алексића (69), редитеља и власника школе глуме "Ствар срца".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Алексића пријавило још 20 ученица

Фото Д. Живанчевић

Како "Новости" сазнају, од тренутка када је саопштено да је он ухапшен због сумње да је силовао и сексуално напаствовао својих шест ученица, још 20 девојака је поднело пријаву полицији, тврдећи да су и оне биле његове жртве.

Од њих се сада узимају изјаве, које ће бити прослеђене Вишем јавном тужилаштву, које ће затим донети одлуку хоће ли против Алексића проширити истрагу.

Опширније у штампаном издању "Новости"

Новости

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

buki

19.01.2021. 23:18

Čak i da ne osude ovog NEčoveka, zbog kako mnogi kažu, nedostatka materijalnoh dokaza, Milena i devojke su učinile veliku stvar za sadašnju decu. Teško da će mu bilo koji rodotelj dozvoliti da priđe njegovom detetu, pa će sadista biti u problemu zbog nedostatka duševne hrane. Da bi zadovoljio svoje boleštine, moraće da nađe neko dete na ulici, a tada će ga, nadam se, uhvatiti. Možda bi mogao na kratko da se pritaji, ali da promeni obrazac ponašanja, nikad, tako da će sigurno biti ponovo procesuiran, ako kojim slučajem sad bude oslobođen.