АДВОКАТ МИКЕ АЛЕКСИЋА ЗА "НОВОСТИ": Ево шта је професор глуме рекао на саслушању

С.Ј.М.

18. 01. 2021. у 21:59

МИРОСЛАВУ Мики Алексићу судија за претходни поступак Вишег суда одредила је притвор до 30 дана и то из разлога да не би ометао поступак утицајем на сведоке, да не би поновио кривично дело и због узнемирења јавности. На ову одлуку он се може жалити у року од три дана.

АДВОКАТ МИКЕ АЛЕКСИЋА ЗА НОВОСТИ: Ево шта је професор глуме рекао на саслушању

Фото: Принтскрин

Како смо сазнали Алексић није коментарисао одређивање притвора, једино се наводно чуди шта га је снашло. Према нашим информацијама у тужилаштву је негирао да је починио радње које му се стављају на терет. Он је иначе осумњичен за осам силовања и седам недозвољених полних које је починио над шест девојака.

- На саслушању је рекао свега неколико реченица. Није детаљисао. Укратко је казао да негира дело и навео да не зна зашто су га те девојке оптужиле и то после толико година - каже наш извор.  

Алексићев адвокат Немања Јоловић каже нам да су оптужбе против његовог брањеника озбиљне:

- Ја и њега и његову жену познајем дуго година и не могу да поверујем да је урадио то за шта га сумњиче. Видећемо са каквим ће доказима изаћи тужилаштво. Очекујем да крајем недеље почне саслушање и оштећених. Тек кад се то заврши и видим списе моћи ћу нешто одређеније да кажем.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (5)

Sandra

19.01.2021. 02:19

Zasto predsednik, premijerka, ministarstvo i skupstina cute o svemu ovome. Rasformirati Fakultet Dramskih Umetnosti pod hitno. Snose veliku odgovornost za ovo. Roditelji, FDU kao i svi njegovi profesori. Vec decenijama se zna ko studira na ovom fakultetu i kako udu.

Srbijo Zuta kuco

19.01.2021. 06:52

Advokat ne bi smeo da kaze sta je njegov klijent izjavio policiji. Neprofesionalno je , neeticki i nanosi stetu klijetnu umanjujuci mu sanse da eventualno ima fer sudjenje ako dodje do sudjenja.