ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА МИЛЕНЕ РАДУЛОВИЋ: Први пут проговорила о случају који је потресао Србију

Новости онлине

18. 01. 2021. у 13:12

МАЈКА глумице Милене Радуловић, Александра Радуловић се први пут огласила у јавности поводом случаја у којој је њена ћерка жртва сексуалног предатора редитеља и власника глумачке школе Мике Алексића.

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА МИЛЕНЕ РАДУЛОВИЋ: Први пут проговорила о случају који је потресао Србију

Фото: Принтсцреен

- Милена има безрезервну подршку породице, а с обзиром да је ово почетак у овој фази процеса нећемо давати изјаве - рекла је Миленина мајка.

Подсетимо, Мирослав Мика Алексић (68), чувени учитељ школе глуме је ухапшен због сумње да је годинама силовао или сексуално узнемиравао пет девојака.

- Сумња се да је он у временском периоду 2012-2020. у просторијама школе глуме у Београду, чији је власник, сексуално напаствовао пет својих ученица, од којих су две за време извршења кривичног дела биле малолетне. Пошто се сумња да има још особа које је осумњичени сексуално напаствовао, могу то пријавити у просторијама Полицијске управе за град Београд - наводи се у ранијем саопштењу МУП. Алексића су, поред глумице Милене Радуловић, пријавиле и И. И., И. В. и М. Ђ.

Такође, да подсетимо, Милена Радуловић је детаљно навела кроз који пакао је прошла.

- Имала сам 17 година када ме је силовао, у новембру 2012. Све је пажљиво испланирао. Говорио ми је да је то радио из педагошких разлога. Водио је рачуна да се сексуално злостављање догоди у току часа, у соби поред оне у којој су били ученици. Користио је ситуацију што смо биле у шоку. После свега што сам преживела, прошла сам кроз различите фазе. Појавио се огроман осећај кривице. И како да све испричам родитељима?! Његова манипулација и иде ка томе да вам усади огроман осећај одговорности, саучесништва, кривице. Зато сам одлучила да више не ћутим. Ово је ствар која мора да се доводе до краја - река је Милена Радуловић.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (3)

Zoran

18.01.2021. 17:15

Stvarno sramota za nase celo drustvo i Srbiju da nam takvi vode skole.Roditelji treba da otvaraju oci gde salju decu na ucenje.To je trebalo mnogo randje da se otkrije i da mu se oduzme sve sto ima.Takve treba slati na goli ook.