МИЛЕНА СЕ ОГЛАСИЛА НА ИНСТАГРАМУ! Посебно се захвалила једној жени: Немојте да заборавите ово име, ако сте доживели нешто слично...

Novosti online

17. 01. 2021. у 16:26

ГЛУМИЦА Милена Радуловић захвалила се на Инстаграму инспекторки Весни Гашић Стојковић због, како је навела, професионалног приступа у обављању свог посла.

МИЛЕНА СЕ ОГЛАСИЛА НА ИНСТАГРАМУ! Посебно се захвалила једној жени: Немојте да заборавите ово име, ако сте доживели нешто слично...

Фото: Принтскрин

- Капа доле за ову невиђењу жену и њен професионални приступ! Инспекторка Весна Гашић Стојковић! Немојте да заборавите ово име. Не само зато што може да вам помогне, већ зато што такви људи мењају Србију у боље место. Ако сте доживели нешто слично или знате некога коме је потребна помоћ - ЕВО КО ЋЕ ВАМ ПОМОЋИ! Хвала, Весна!!! - написала је Милена на Инстаграму.

Подсећамо, глумица Милени Радуловић је испричала је да је Мирослав Мика Алексић док је била малолетна силовао и да се то догодило више пута.

Подршку су Милени пружиле бројне колеге, али и познате личности са српске естраде, које су згрожене оним што се десило.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су Мирослава Алексића због постојања основа сумње да је извршио кривична дела силовање и недозвољене полне радње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)