МИЛЕНА РАДУЛОВИЋ СЕ ОГЛАСИЛА НА ИНСТАГРАМУ: Решиле смо да станемо на пут мрачном кругу злостављања!

Новости онлајн

16. 01. 2021. у 22:52

ЧУВЕНИ власник школе глуме вечерас Мирослав Мика Алексић је приведен у станицу полиције, а глумица Милена Радуловић (26), како сама каже, имала је 17 година када ју је он силовао.

МИЛЕНА РАДУЛОВИЋ СЕ ОГЛАСИЛА НА ИНСТАГРАМУ: Решиле смо да станемо на пут мрачном кругу злостављања!

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

Глумица се сада огласила на свом Инстаграм профилу:

- После тешке унутрашње борбе, неке храбре девојке и ја решиле смо да станемо на пут мрачном кругу злостављања. Нећемо одустати. Силовање малолетних лица и педофилија нису допустиве - написала је Милена.

- Шест година сам била у школи Мике Алексића када ме је силовао. Имала сам 17 година. То се није догодило једном. Понављало се - рекла је Милена Радуловић за Блиц па додала:

- Група је имала добре стране. Читали смо једну књигу недељно, ишли у позориште, гледали филмове, били смо културна, добра деца. У групи се пропагирала религија, часови су почињали молитвом „Оче наш”, девојчице су долазиле у сукњама, дечаци у ципелама, коса и нокти су морали бити уредни. Али увек је било строго, сурово. Он је био веома строг, а сви су говорили: „Па, добро, он јесте суров, али такав је Мика, он има своје методе”. Постојала су јасна правила - каже она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Milica

17.01.2021. 16:48

Kako šta se čekalo? Jeste li vi zreli ljudi, znate li da su to deca a da je on jedan od najvećih autoriteta u nas? Znate li kako se društvo ponaša prema devojkama koje prijave autoritet? Daj odrastite već više! Pitajte neku svoju prijateljicu je li ikad bila silovana, ali da ima 30 i više godina. Pitajte muškarci svoje žene i ćerke, možda će samo provaliti iz njih ono sa čim žele u grob.

Natalia

19.01.2021. 02:16

@Milica - Napokon neko razuman! U potpunosti se slažem sa vama. Mislila sam da neću imati razloga, potrebe za upotrebu,možda, klišea, ali ne mogu da se izrazim drugačije :ovaj narod je potpuno izgubio svaki osećaj za druge i moć rasuđivanja 'zdravog razuma'! Šta se čekalo?! C c c.... Devojke, svaka čast, samo napred, ne zaboravite da NISTE SAME!!!