КРВАВИ АФТЕРПАРТИ НА МАЛТИ: Србин се потукао са пријатељем након журке, потезале се и поломљене флаше, ево како се све завршило

Novosti online

15. 01. 2021. у 21:08

СРБИН Дамир М. (23) ухапшен је на Малти и против њега је подигнута оптужница због сумње да је у на једној рејв журки напао свог пријатеља поломљеном флашом.

КРВАВИ АФТЕРПАРТИ НА МАЛТИ: Србин се потукао са пријатељем након журке, потезале се и поломљене флаше, ево како се све завршило

Depositphotos

Дамир М. (23) из Србије, ухапшен је пре два дана и одведен је пред прекршајни суд на Малти, јер се сумњичи да је крив за тешко рањавање свог 46-годишњег пријатеља, Брајана Саруана.

Овај инцидент се догодио у једном од станова у насељу Сан Ђиљан где се одржавао афтерпарти након забаве која се одржавала на отвореном у Берзебугу.

Како преноси портал "Малтатодаy", полиција сумња да су на овој забави коришћене велике количине дрога, које су људи на журци, а поред тога и учесници у тучи, конзумирали током целе ноћи.

БИЛИ ПОД УТИЦАЈЕМ ДРОГА

Да би се тачно утврдиле све околности, на суд ће бити позвано и неколико очевидаца која би евентуално могли да помогну у истрази.

Један од бранилаца оптужених објаснио је да су сви сведоци били "неосетљиви и под утицајем дроге", те не зна колико ће они бити сврсисходни као сводоци инцидента.

Милосављевић је још оптужен за поседовање дроге екстази и за кршење јавног реда и мира.

Наводно жртва Брајан, како је објаснио инспектор са Малте, налази се у болници и делимично је одговоран због изазивања туче у којој је повређен.

Полицијска истрага наводно је утврдила да је прво Брајан напао Милосављевића са сломљеном флашом. Он се изјаснио на суду да није крив, а затим је пуштен уз кауцију и депозит од 5.000 евра и личну гаранцију од 5.000 евра.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)