ХОРОР У САД: Србин Милан (25) свирепо убијен насред улице док је шетао пса, ово су убице! (ВИДЕО)

Novosti online

15. 01. 2021. у 10:19

АМЕРИЧКИ дипломац српског порекла Милан Лончар (25) свирепо је убијен насред улице у градићу Бруери надомак Филаделфије док је шетао пса.

ХОРОР У САД: Србин Милан (25) свирепо убијен насред улице док је шетао пса, ово су убице! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Младић је преминуо на плочнику у среду увече а полиција и хитна помоћ затекли су га како лежи на плочнику и у руци држи поводац. У том тренутку још је био жив али је јако крварио пошто је био метком погођен у груди. 

Снимци с надзорних камера забележили су како га двојица осумњичених пљачкају а потом га један од њих метком из пиштоља погађа у груди. Тамошња полиција је саопштила и да је пас неповређен и смештен код друга покојног Милана који је преузео бригу о љубимцу.

Милан је убијен мало пре 19 сати увече. Полиција је саопштила и да се на снимку види како му пљачкаши гурају руке у џепове а потом један од њих погађа Милоша у груди. Полиција је саопштила и да засад није јасно зашто је у Милана пуцано јер се на снимку види да се није опирао нити дошао у било какв сукоб са пљачкашима.  

Иако је хоитно превезен у болницу, несрећни Милан није имао среће - преминуо је пола сатра касније подлегавши повредама у ургентном центру. Убијен је недалеко од улице у којој је становао и то у предграђу Филаделфије, градићу који је дуго одолевао криминалу и важи за релативно безбедан и миран крај. Комшије су га често виђале како туда шета пса. 

Милан је у децембру 2019. дипломирао инжењерство на Универзитету Филаделфија где га се сећају као доброг и вредног студента.

Миланова мајка Ејми Лонсбери рекла је да је њен син почео да ради пре само годину дана као грађевински инжењер.

- Нема смисла, једноставно нема смисла ни разлога за ово што се догодило - понављала је његова неутешна мајка рекавши да није имао пара код себе, да се није опирао... Није учинио ништа лоше, ништа погрешно, ово је превише, ово једноставно није могуће. Био је толико узбуђен, све му је кренуло добро, ово једноставно није фер, није поштено... Ја мислим да су то била нека деца, деца с пиштољима,  одакле им - пита се неутешна Миланова мајка.

Полиција је саопштила да трага за нападачима и да има њихов опис захваљујући снимцима с камера. Један је носио маску и имао полуаутоматску пушку?! Иако су обојица била одевена у црно, један од њих имао је необичне патике па се полиција нада да ће га тако најбрже идентификовати.

Понуђена је и награда од 20.000 за информацију која би довела до хапшења младића који је убио Милана.

Миланова мајка каже да жели правду али и договоре...

- Стварно бих волела да их питам зашто, само да ми кажу зашто су то урадили... Да ли им је стварно новац толико био потребан... Или су само били толико бесни и тражили кавгу  - каже Миланова мајка.

Иако ово предграђе Филаделфије није познато по насиљу и криминалу, корона је то променила доневши беспарицу и очај због губитка великог броја радних места и пораста незапослености па су у последње време чак и у том некада мирном крају забележена два убиства, четири силовања и 23 физичка и оружана напада са тешким повредама.

(NBC10Philadelphia)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (14)