МАЈКА ДЕВОЈЧИЦЕ БРАНИ МЛАДИЋА: Одређен притвор за М. М. (23) из Власотинца због односа са 12-годишњакињом из Кладова

В. Ђ.

11. 01. 2021. у 20:18

ВИШИ суд у Неготину одредио је притвор до 30 дана за М. М. (23), из околине Власотинца, због сумње да је у Кладову, током прошле године, у више наврата, обљубио девојчицу стару 12 година.

МАЈКА ДЕВОЈЧИЦЕ БРАНИ МЛАДИЋА: Одређен притвор за М. М. (23) из Власотинца због односа са 12-годишњакињом из Кладова

Илустрација / Фото Depositphotos

- Он није негирао да је имао однос са девојчицом, али је у своју одбрану рекао да су се њих двоје забављали - каже нам извор близак истрази. - За кривично дело које му се ставља на терет запрећена је казна до 10 година затвора, јер су, по нашем закону, млађи од 14 година незрели да сами донесу одлуку о полним радњама.

Момак, који је дошао из Власотинца, у Кладову је боравио непријављено и радио је на грађевини. Притвор му је одређен да не би утицао на сведоке и узнемиравао јавност.

- Девојчица је на саслушању казала да су она и М. М. у "озбиљној вези", као и да је њена мајка од самог почетка знала за то, јер им је Власотинчанин долазио у кућу - каже наш саговорник.

И гинеколошки преглед је показао да није било присиле у интимним односима, а мајка девојчице је, благо речено, била шокирана, када је сазнала да јој је несуђени зет ухапшен.

- Рекла је да је момак њене ћерке мезимице "фин дечко", да се њих двоје беспрекорно слажу, као и да јој је нејасно зашто су га ухапсили када је љубав између њене мезимице и младића потпуно искрена и права - каже извор из истраге.

Ово није први случај "љубави" старијих мушкараца са децом. Тако је својевремено против З. Ј. (38), из једног неготинског села, отворена истрага због обљубе девојчице тада старе 14 година, која је, уз све то, остала у другом стању! Све је открио школски психолог кога је забринуло то што девојчица не долази на наставу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)