КАКО СЕ ОДАО СРБИН – ПЉАЧКАШ ИЗ МИЛАНА: Однели плен вредан 600.000 евра, ухапшени после хвалисања на Фејсбуку! (ВИДЕО)

Novosti online

05. 01. 2021. у 22:31

СУД у Милану је по скраћеном поступку осудио Србина Милета Ђорђевића (28) на осам година затвора, а његовог саушесника Румуна Мариана Бузуика (20) на шест година робије због пљачке.

КАКО СЕ ОДАО СРБИН – ПЉАЧКАШ ИЗ МИЛАНА: Однели плен вредан 600.000 евра, ухапшени после хвалисања на Фејсбуку! (ВИДЕО)

Фото. Принтскрин

Они су уз саучесништво још једног малолетног Србина опљачкали кућу једне старије Италијанке у Милану и однели из ње накит и драго камење вредно око 600.000 евра.

Миле "акробата" како га називају италијански медији, и његова екипа су два месеца раније упали у кућу једне старије госпође у центру Милана. Миле се уз помоћ лоповки попео и провалио, а онда пронашао власницу куће и запретио јој шилом. Мучили су несрећну жену сат времена, све док није отворила сеф. Затим су је затворили у купатило и побегли.

Полиција их је пронашла само зато што нису могли да ћуте и да се не хвале како им у Италији "добро иде". Наиме, судбина Милета и његовог компањона из Румуније, који је добио шест година затвора, можда не би била оваква, да се након пљачке нису хвалили по друштвеним мрежама.

Лопове су, како пишу италијански медији, одале фотографије које су након пљачке постављали на своје Фејсбук профиле. Да би се хвалили како живе у луксузу, постављали су фотографије журки из лимузина на којима пију "реке" шампањца.

Оно што је запало полицији у очи јесте рана на руци Милета Ђ. коју је зарадио проваљујући у стан жртве. Када су се остали докази из истраге поклопили, полиција им је закуцала на врата и сву тројицу лишила слободе.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)