СВИРЕПО УБИСТВО У СЕЛУ СЛАТИНА КОД КРУШЕВЦА: Син секиром усмртио оца

Г. ЋИРОВИЋ

28. 12. 2020. у 16:47

НЕЗАПАМЋЕНИ, готово свирепи злочин догодио се у селу Слатина код Крушевца у понедељак, око 10.30, када је Дејан Ивановић (45), из још непознатог разлога, секиром усмртио свог седамдесетједногодишњег оца Станислава Ивановића.

СВИРЕПО УБИСТВО У СЕЛУ СЛАТИНА КОД КРУШЕВЦА: Син секиром усмртио оца

Фото: Приватна архива

Овај крвави злочин, догодио се у дворишту породичне викенд куће у Слатини и то након краће свађе између сина и оца док су, према причи мештана, цепали дрва. Дејан је, у једном тренутку, потегао секиру и потом насрнуо на свог оца наневши му тешке, испоставиће се убрзо смртоносне повреде главе од којих је Станислав недуго касније и преминуо.

Фото: Приватна архива

Убрзо су на место злочина пристигли и припадници Министарства унутрашњих послова из Крушевца који су ухапсили Дејана под сумњом да је починио убиство и он ће у законском року, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном вишем јавном тужиоцу у Крушевцу на саслушање.

У неверици и још у шоку због злочина који је потресао овај крај, мештани Слатине, мирног села у околини Крушевца, кажу да Ивановиће нису баш добро познавали, јер су у своју викендицу само повремено долазили. О мотивима убиства, бар засад, само се нагађа.

- Нисмо их ни добро познавали, нити смо се дружили. Дејан је дошао из Крушевца када је почело све ово са короном. Да ли је остао без посла или је нешто друго у питању, нисам сигуран, ал мислим да се причало да се недавно развео – каже један мештанин Слатине. - Његов отац Станислав дошао је пре дан-два. Шта се између њих догодило, то нико не зна, али призор у дворишту је био језив.

А, шта је Дејана натерало да секиром насрне и тако усмрти свог оца, као и околности под којима се злочин догодио, биће познато након истраге која је у току.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)