ПУЦАО У ЖЕНУ ЈЕР МУ ЈЕ ПРЕНЕЛА КОРОНУ? Притвор због покушаја убиства код Петровца на Млави - саслушање одложено због болести осумњиченог

Д.Н.

18. 12. 2020. у 13:45

ПРОТИВ Д.М. (55) из околине Петровца на Млави, Виши суд у Пожаревцу одредио је притвор од 30 дана, због сумње да је починио убиство у покушају, изазивање опште опасности и недозвољено ношење оружја.

ПУЦАО У ЖЕНУ ЈЕР МУ ЈЕ ПРЕНЕЛА КОРОНУ? Притвор због покушаја убиства код Петровца на Млави - саслушање одложено због болести осумњиченог

Фото: Д. Н.

Саслушање код вишег јавног тужиоца одложено је на десетак дана на молбу осумњиченог, јер се још увек осећа лоше након прележане короне, па због тога није изнео одбрану, нити навео мотиве почињених дела. Он  је ухапшен јер је 16. децембра пуцао у своју емотивну партнерку С.Б. (55) из Жабара, из пиштоља за који је имао дозволу само за држање, а не и за ношење. Према незваничним информацијама, он и оштећена били су заражени короном, због чега су извесно време провели у самоизолацији. Пошто је сматрао да га је партнерка заразила, јер се прва разболела, осумњичени је отишао код ње, носећи пиштољ.


Она је тада побегла у кућу своје ћерке и зета, иначе запосленог у полицији. Када је зет покушао да му одузме пиштољ, у том отимању пиштољ је опалио. Метак је погодио најпре С.Б. у шаку, а онда и њену ћерку у руку, и притом су обе задобиле лакше телесне повреде.

Приликом хапшења, осумњичени је, наводно, изјавио како се панично плашио короне, и због себе и због остарелих родитеља са којима живи. Када се десило да се и сам заразио, био је љут на партнерку, јер је сматрао да му је она пренела корона вирус.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)