ДАО ЈОЈ ЈЕ РАЗВОД, АЛИ НЕ И СЛОБОДУ: Колегинице убијене Милене у неверици кажу - Саша ју је пратио, прогањао, молио да се врати! (ФОТО)

Ј. ЋОСИН

16. 12. 2020. у 09:00

БИВШИ супруг ју је скоро сваког дана пратио.

ДАО ЈОЈ ЈЕ РАЗВОД, АЛИ НЕ И СЛОБОДУ: Колегинице убијене Милене у неверици кажу - Саша ју је пратио, прогањао, молио да се врати! (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Дао јој је развод, али не и слободу. Откако је повредио руку много се променио, и тада су кренуле Миленине муке. Све је морала да ради сама, око куће, око стоке... Ујутру је мртва уморна долазила на посао у "Грамеру".

Овим речима, шокиране злочином, причају колегинице о Милени, коју је у уторак вече у Алексинцу убио бивши супруг Саша П. Кренуо је да је сачека, са собом је понео црвено плишано срце и очев пиштољ. Пуцао је у несрећну жену, па у себе. Милена је преминула на месту трагедије, а Саша је подлегао повредама у болници.

- Летос је решила да га напусти јер ју је психички малтретирао. Ипак редовно је одлазила кући јер је бринула о ћерки која се разболела пре неколико година, као и о трогодишњој унуци. Ипак, све то није утицало да на послу буде најбоља од свих нас, највреднија, најодговорнија.

Кажу да је живела сама у Алексинцу, приватно, али да ју је Саша стално прогањао и молио да се врати. Да је због њега мењала бројеве телефона.

Фото: Приватна архива

- Он се чудно понашао последњих дана, недавно је измислио да је умрла у сну и јавио фирми. А онда је пре пар дана преко телефона почео да се опрашта од пријатеља, као да је добро испланирао да уради то што је урадио.

О Милени имају само речи хвале.

- Имала је тежак живот и пре брака. Мајка јој је умрла док је била мала. Деда је убио рођеног брата, па запалио кућу, а отац се одао алкохолу. Утеху је нашла у деци, у две ћерке. Једна се удала рано, отишла у Ражањ, а друга је пре пет година оболела од шизофреније. Сви смо потрешени вешћу да је овако завршила -кажу за „Вечерње новости“ колегинице покојне Милене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за Новости открива какво нас време очекује следеће недеље

ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за "Новости" открива какво нас време очекује следеће недеље

СРБИЈУ је захватио топлотни талас какав се не памти, а јуче је у нашој земљи био најтоплији дан са максималним температурама од 36 до чак 42 степена.

17. 07. 2024. у 15:24

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

СОКОЛЕ МОЈ ЛЕПИ, СПРЕМАО СЕ ЧИКА ЗА ТВОЈУ СВАДБУ, А САДА... Стриц се потресном поруком опростио од убијеног полицајца (ФОТО)