УЈАК ПРЕМИНУЛОГ ДЕЧАКА ЗА "НОВОСТИ": Бојлер на гас није узрок смрти - У октобру смо славили рођендан, сада му спремамо сахрану (ФОТО)

Р. Шегрт

06. 12. 2020. у 13:54

УЗРОК смрти дечака М. Т. (14) из Мокрина код Кикинде, којег су у бесвесном стању у суботу увече, нешто после 21 сата, у купатилу породичне куће, пронашли старији брат и отац, није гасни бојлер, рекао је данас за “Новости” његов рођени ујак Стојан Јанић.

УЈАК ПРЕМИНУЛОГ ДЕЧАКА ЗА НОВОСТИ: Бојлер на гас није узрок смрти - У октобру смо славили рођендан, сада му спремамо сахрану (ФОТО)

Фото: Рада Шегрт

Екипа Хитне службе, коју су отац и брат позвали, није успела да реанимира дечака, а екипа “Србија гаса” прегледом у кући, у недељу ујутро, установила је да је гасни бојлер исправан, тврди ујак страдалог М.Т.

- Јутрос, нешто пре четири сата, екипа из “Србија гаса” била је у кући моје сестре, прегледала инсталације и бојлер у купатилу и установили су да је то у исправном стању. Не знамо још шта је довело до смрти мог сестрића. Тело је јутрос однето у Нови Сад на обдукцију тако да ћемо то знати тек после те интервенције – рекао је данас за “Новости”  Стојан Јанић.

Он је испричао да је дечак око 20 сати ушао у купатило да са окупа. Иако је волео дуже да се тушира, старији брат Бранислав( 28) се забринуо што не излази, па је отишао да види зашто га нема. Пошто није одговарао на позив, брат и отац су провалили врата. Пронашли су дечака у бесвесном стању и одмах позвали Хитну службу која није успела да реанимира дечака.

Фото: Рада Шегрт

Несретно страдали дечак М. Т. је 27.октобра прославио 14 рођендан. Породица се тада окупила не лепом слављу. Сада родитељи, мајка Босиљка, отац Славко, старији брат Бранислав и родбина, припремају његову сахрану. Кућа је пуна комшија и рођака и сви су неми од бола и непознанице шта се догодило до јуче сретном дечаку, који је био ученик осмог разреда и тренирао је тенис.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)