ПРОНАШЛИ СМО ГА У КАДИ ПУНОЈ ВОДЕ: Отац преминулог дечака из Мокрина очајан - "Уживао је да се дуго купа..."

Новости онлајн

06. 12. 2020. у 13:24

СЛАВКО Т. (50) из Мокрина, отац четрнаестогодињег дечака, који је претходне ноћи нађен мртав у кади пуној воде, ћутке је испред породичне куће примао изразе саучешћа.

ПРОНАШЛИ СМО ГА У КАДИ ПУНОЈ ВОДЕ: Отац преминулог дечака из Мокрина очајан - Уживао је да се дуго купа...

Фото: Р. Шегрт

Несрећни отац потврђује да је његов млађи син М. Т. волео дуго да се купа. Претходне ноћи, око 20 сати и 15 минута, отишао је у купатило. Уживао је, причао је отац гласом сломљеним од туге, да се дуго купа:

- Старији син отишао је до купатила да му каже да пожури и да ће ускоро почети пренос рукометне утакмице. На његове позиве није одговарао. Старији син ме је пробудио, нешто пре 21 сат и рекао да се млађи не јавља. Раније сам легао, јер смо тог јутра имали свињокољ. У купатилу сам затекао страшан призор. Син је био потопљен у кади пуној воде. Шта да вам причам… Извадио сам га из каде и покушао да га оживим вештачким дисањем. Позвали смо Хитну помоћ. Дошли су за петнаестак минута. Реанимирали су га дуго, сат времена, али безуспешно - испричао је он.

Несрећни човек каже да је тело његовог млађег сина послато на обдукцију.

- Ово је незамислива трагедија. Не дај боже никоме - тихо је рекао унесрећени отац.

Додаје да њихов гасни бојлер има петнаестак, можда и 20 година.

- Све је по пропису и димњак. Да није можда ветар који је јако дувао вратио угљен моноксид? Дуго се купао. Врела вода, пара… Не знам… Волео је спорт, тренирао је тенис. Био је атлета, а по конституциј изгледао као да је неколико година старији - испричао је отац.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)