ЗДРАВКОВИЋ ПОНОВО НЕГИРАО ДА ЈЕ ПУЦАО: Настављено суђење за покушај убиства Милана Бека 2014. године

Ј. Д. Љ.

01. 12. 2020. у 06:20

МИЛАН Беко, на којег је пуцано у новембру 2014. године испред његове куће у насељу Сењак, није се јуче појавио пред Вишим судом у Београду на почетку поновљеног суђења оптуженом за напад на њега, јер се налази у изолацији, с обзиром на то да је, како је обавестио суд, био у контакту са особом оболелом од ковида.

ЗДРАВКОВИЋ ПОНОВО НЕГИРАО ДА ЈЕ ПУЦАО: Настављено суђење за покушај убиства Милана Бека 2014. године

Фото архива В. Н.

Александар Здравковић, оптужен као непосредни извршилац за покушај убиства бизнисмена, изјаснио се о наводима оптужнице и поново је јуче негирао оптужбе, додајући да није пуцао на Бека и да више нема шта да дода у своју одбрану.

Здравковићу се, иначе, суђење понавља по налогу Апелационог суда у Београду који му је у јулу укинуо осуђујућу пресуду од десет година затвора и наложио да се претрес понови. Тада му је укинут и притвор у којем је био четири године, па је јуче у суд дошао из кућног притвора.

Након њега је, овог пута као сведок, с обзиром на то да је правоснажно ослобођена оптужби за помагање у покушају атентата на Бека, јуче испитана Маја Адровац. Она је супруга Ивана Адровца који је довођен у везу са покушајем убиства Бека, али никада није испитан нити оптужен. Што се тиче дана када је пуцано на бизнисмена, она је поновила да је тог дана, са супругом, била на даћи због смртног случаја у породици.

Суђење се наставља 11. јануара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)