ПОГЛЕДАЈТЕ ШТА ЈЕ ПРОНАШЛА ПОЛИЦИЈА: Детаљ са снимка хапшења осумњичених за убиство Бојана Мирковића (ВИДЕО)

Novosti online

24. 11. 2020. у 11:34

НА месту где су ухапшени осумњичени за убиство Бојана Мирковића (34) пронађен је и бицикл који је како смо писали раније коришћен током бекства са места злочина.

ПОГЛЕДАЈТЕ ШТА ЈЕ ПРОНАШЛА ПОЛИЦИЈА: Детаљ са снимка хапшења осумњичених за убиство Бојана Мирковића (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Према информацијама до којих су дошле "Новости", кретање убице на бициклу током бекства са места догађаја снимило је неколико камера.

 

Утврђено је да се он после злочина у подземној гаражи зграде "Јорговани", иза Тржног центра "Делта сити", упутио ка Савском кеју. Камера је ухватила и његову вожњу насипом у правцу ка Сурчину. Траг му се изгубио код Јакова.

Осим снимака са надзорних камера, према незваничним сазнањима, истрага располаже и одређеним биолошким траговима, скинутим највероватније са ГПС, постављеном испод Мирковићевог аутомобила.

 

На основу тога је и изолован ДНК, који, према речима нашег извора, није "баш најчистији".

Подсетимо, муњевитом акцијом полиције ухапшено је пет особа за пуцњаву на Белвилу у којој је убијен Бојан Мирковић (34). За убиство Бојана Мирковића ухапшени је Лазар Т. (22) из Београда, под сумњом да је главни извршилац.

 

Такође, ухапшен је Филип И. (29) са Цетиња као помагач, као и Душан К. (32), као саизвршиоци у суботу ујутру ухапшени су Иван.Н. (39), рођен у Никшићу, и Бојан К. (37), рођен у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)