ОБЉУБИО ДЕЧАКА КРАЈ ДУНАВА: Одржано припремно рочиште новосадском пензионеру оптуженом за педофилију

Љ. П.

18. 11. 2020. у 12:34

ПРЕД Вишим судом у Новом Саду јуче је иза затворених врата одржано припремно рочиште у поступку против М. Ј. (82) оптуженом за обљубу осмогодишњег дечака.

ОБЉУБИО ДЕЧАКА КРАЈ ДУНАВА: Одржано припремно рочиште новосадском пензионеру оптуженом за педофилију

Фото В. Н.

Према незваничним информацијама, главни претрес заказан је за 2. фебруар, а са суђења ће, ради заштите малолетне жртве, бити искључена јавност.

М. Ј. је ухапшен 7. маја због сумње да је тога дана у поподневним сатима, у близини плаже Шодрош у Новом Саду, малишана одвео у оближњу шуму и обљубио. Старац и осмогодишњак, који се наводно не познају, сасвим случајно су се ту срели недалеко од некадашњег новосадског бродоградилишта. Малишан је сам отишао од куће и пешице се упутио према Дунаву, да би се тамо играо.

Фото: Depositphotos

После неколико размењених речи са дечаком, М. Ј. је, како се сумња, дечака одвео у оближњу шуму код неуређене дунавске плаже, где га је, како се сумња, осмогодишњак орално задовољио.

Само ћутао

ПРИЛИКОМ саслушања у тужилаштву, М. Ј. је, како сазнајемо, углавном ћутао и није одговарао на питања. У једном тренутку је, наводно, само кратко рекао нешто у смислу "да би било боље да је сада мртав".

Две жене шетајући туда наишле су на ужасан призор који их је узнемирио, а после неколико тренутака када су се мало прибрале, позвале су полицију и пријавиле шта су виделе. Времешни М. Ј. је, како сазнајемо, на брзину навукао панталоне и мирно одатле одшетао према насељу Лиман, где је убрзо на основу описа и ухапшен. Приликом хапшења се није опирао, нити је питао због чега га одводе. Дечак је пронађен сакривен у жбуњу, недалеко од места где се догодио гнусни чин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)