ОБРТ У ИСТРАЗИ СМРТИ ДЕВОЈКЕ ИЗ ЈАГОДИНЕ: Сумњало се да је Сару (22) усмртио невенчани супруг, а ево од чега је преминула

В.Н.

17. 11. 2020. у 20:03

САРА Рођиков (22) из Вољавча надомак Јагодине умрла је у сну, највероватније услед предозирања, показују прве незваничне информације из истраге.

ОБРТ У ИСТРАЗИ СМРТИ ДЕВОЈКЕ ИЗ ЈАГОДИНЕ: Сумњало се да је Сару (22) усмртио невенчани супруг, а ево од чега је преминула

Фото: Фејсбук

Она на телу јесте имала повреде, али је прегледом утврђено да су оне лакше и да нису биле смртоносне. Више тужилаштво у Јагодини ипак је наложило задржавање до 48 сати њеном невенчаном супругу Владимиру М. (40), који је и пријавио Сарину смрт, због сумње да је починио насиље у породици.

- Засада немамо квалификацију дела, јер још није завршена обдукција, нити су обављене све хемијске анализе - речено је "Новостима" у Вишем јавном тужилаштву.


Сарино беживотно тело јутрос је пронашао њен супруг Владимир, који је одмах позвао полицију.

Комшије кажу да се овај брачни пар из јагодинског насеља Стрелиште преселио у Вољавче пре нешто више од годину и по дана. Имају дечака од годину и по дана и тромесечну девојчицу. Деца су привремено смештена у хранитељску породицу док се не буду утврдиле околности под којима је Сара преминула.

ТУКАО МАЈКУ

- НЕ знам шта се догодило. Владимир раније јесте тукао Сару, а са њима је живела и његова мајка Ружица. И њу је тукао у дворишту, шутирао ју је, била је сва крвава. Целог лета. Зато је вероватно и отишла од њих. Према нама је увек био фин и никада никог није дирао - прича комшиница.

Бисерка Јаковљевић, директорка Градског центра за социјални рад у Јагодини, каже да су против Владимира често подношене пријаве због насиља у породици, јер је био насилан и према својој мајци Ружици.

ТРАГЕДИЈА Кућа у којој је живела жртва, Фото З. Г.

- Због тога су Владимиру изрицане мере забране приласка и комуникације. Никада му није била изречена затворска казна, али је више пута био у затвору због тога што је кршио изречене мере. То насиље у породици трајало је годинама. Био је насилан и према Сари, због чега су му такође изрицане мере, али према деци никада није био насилан. Деца су здрава, чиста и добро ухрањена. Веома су се лепо бринули о њима - каже директорка Јаковљевић, и додаје да је Сарино прво дете из раније ванбрачне заједнице, старо четири године, смештено у хранитељску породицу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)