НОВИ ДЕТАЉИ НАПАДА У ВАРВАРИНУ: Драгана ударили ножем у главу док је обилазио непокретну мајку - насилник искочио из купатила

С. Бабовић

13. 11. 2020. у 17:44

ДРАГАН М. (64)из Бошњана код Варварина,тешко је повређен у нападу који се рано у петак, око 4 сата, догодио у ходнику његове породичне куће у овом месту.

НОВИ ДЕТАЉИ НАПАДА У ВАРВАРИНУ: Драгана ударили ножем у главу док је обилазио непокретну мајку - насилник искочио из купатила

Дарко Дозет

Како сазнајемо, несрећни човек задобио је тешке телесне повреде главе када га је, за сада, непознато лице кухињским ножем ударило у пределу десног уха.

Кривично дело које истражује Основно јавно тужилаштов у Крушевцу, а оштећени наводи да је нападнут у ходнику.

- У тренутку када се догодио инцидент, власник куће је кренуо да обиђе непокретну мајку, која је била у другој соби-износи извор "Новости".

ДРУГИ НАПАД ЗА ДВЕ НЕДЕЉЕ

ПРЕ само две недеље у околини Варварина такође се догодило тешко кривично дело,на жалост, са смртним исходом. Од последица пада задобијених од ударца у индиценту у селу Бачина,који се догодио у ноћи између 31.октобра и 1.новембра,седам дана касније у КЦ Ниш преминуо је младић Марко Ристић(23)из села Варварина.Овај случај је у надлежности Вишег јавног тужилаштва и Вишег суда-одељење за малолетнике,будући да је Ристића ударио младић из Избенице,стар 17 година.

- Сећа се да је ударен и да му је нападач пришао негде из дела куће где се налази купатило. Засечено му је десно ухо. Одмах након ударца, мушкарац за којим је потреба у току је побегао,а повређени човек је смогао снаге да позове комшију М. И, који је пријатеља својим колима пребацио до Дома здравља у Варварину.

Одатле је санитетом транспортован до хирургије Опште болнице у Крушевцу. Потрага за НН лицем је практично одмах кренула. Оштећени је дао одређен опис нападача, који је према његовим речима висок и крупан. Према првим информацијама из истраге, нема трагова пљачке.

- Нико скоро не може да верује да је у сукобу са неком особом, он и супруга су годинама радили у живинарској кланици "Бројлер",познати су као питома породица - предочили су саговорници "Новости" из Боњашана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)