ТРАГИЧНИ ЕПИЛОГ ТУЧЕ У ВАРВАРИНУ: Преминуо Марко (23) након што га је ударио малолетник (17)

С.Б.

09. 11. 2020. у 17:53

ТРАГИЧНИ ЕПИЛОГ ТУЧЕ У ВАРВАРИНУ: Преминуо Марко (23) након што га је ударио малолетник (17)

Фото: Инстаграм

МЛАДИЋ из места Варварин Марко Р. (23), који је био тешко повређен 1. новембра у инциденту у селу Бачина код Варварина, преминуо је у Клиничком центру Ниш, сазнају “Новости”.

Несрећни младић подлегао је тешким повредама главе које су највероватније настале као последица пада након што га је ударио малолетник стар 17 година из села Избеница.

- Очекује се да брза даља истрага, саслушање сведока,као и резултати обдукције расветле околности под којима је страдао младић - наводи извор “Новости”.

- Повређени је у изузетно тешком стању, ургентно збринут у КЦ Ниш. Био је у дубокој коми и сви покушаји лекара да га спасу нису дали резултата.

Инцидент који је добио најтрагичнији епилог одиграо се пред више сведока код кафане у центру Бачине. Марко Ристић биће сахрањен у уторак на гробљу у свом родном месту. Породица је неутешна због губитка.

Како сазнајемо, у овом случају поступа Више јавно тужилаштво-одељење за малолетнике, односно посебно одељење Вишег суда у Крушевцу, где ће бити покренут тзв. припремни поступак. У оквиру њега подразумева се и испитивање малолетника, окружења и укључивање Центра за социјални рад.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)