ТРАГИЧНИ ЕПИЛОГ ТУЧЕ У ВАРВАРИНУ: Преминуо Марко (23) након што га је ударио малолетник (17)

С.Б.

09. 11. 2020. у 17:53

МЛАДИЋ из места Варварин Марко Р. (23), који је био тешко повређен 1. новембра у инциденту у селу Бачина код Варварина, преминуо је у Клиничком центру Ниш, сазнају “Новости”.

ТРАГИЧНИ ЕПИЛОГ ТУЧЕ У ВАРВАРИНУ: Преминуо Марко (23) након што га је ударио малолетник (17)

Фото: Инстаграм

Несрећни младић подлегао је тешким повредама главе које су највероватније настале као последица пада након што га је ударио малолетник стар 17 година из села Избеница.

- Очекује се да брза даља истрага, саслушање сведока,као и резултати обдукције расветле околности под којима је страдао младић - наводи извор “Новости”.

- Повређени је у изузетно тешком стању, ургентно збринут у КЦ Ниш. Био је у дубокој коми и сви покушаји лекара да га спасу нису дали резултата.

Инцидент који је добио најтрагичнији епилог одиграо се пред више сведока код кафане у центру Бачине. Марко Ристић биће сахрањен у уторак на гробљу у свом родном месту. Породица је неутешна због губитка.

Како сазнајемо, у овом случају поступа Више јавно тужилаштво-одељење за малолетнике, односно посебно одељење Вишег суда у Крушевцу, где ће бити покренут тзв. припремни поступак. У оквиру њега подразумева се и испитивање малолетника, окружења и укључивање Центра за социјални рад.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)