"ГОЛА" ИСТРЧАЛА СА ЦАРИНЕ: Чехиња због сумњивих супстанци направила хаос на Хоргошу

Ј.Л.

06. 11. 2020. у 16:55

СЛУЧАЈ за рубрику „Веровали или не“ догодио се јуче на граничном прелазу Хоргош када је за детаљан преглед на излазу из земље издвојен аутобус бугарске регистрације, који је из Бугарске транзитирао ка Чешкој.

ГОЛА ИСТРЧАЛА СА ЦАРИНЕ: Чехиња због сумњивих супстанци направила хаос на  Хоргошу

Фото: Архива ВН

Приликом контроле личног пртљага путника, у торби 51-годишње Чехиње пронађено осам таблета без било какве ознаке, као и вагица за прецизно мерење. Тада је путница поведена на детаљан претрес, јер је претпоставка била да се највероватније ради о таблетама екстазија и да можда има још сакривених наркотика код себе.

- Испоставило се да се је то било оправдано, јер је током личног претреса, жена која је све време ћутала, потпуно неочекивано одгурнула полицијску службеницу која јој је била најближа и само у доњем вешу искочила кроз прозор – кажу у Управи царина.

- Наравно, врло брзо је савладана и враћена у просторију за претрес, али је разлог њеног ћутања уствари била кесица наркотика коју је све време имала у устима и коју је покушала да испљуне искочивши кроз прозор.

Кесица је била пуна кристалне беле материје за коју је путница касније потврдила да је реч о дроги ''спид'', а која се током инцидента делом расула по службеној просторији, а делом по бетонском плочнику испод прозора и по травњаку. О којој дроги је заправо реч знаће се након детаљне лабораторијске анализе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)