ЧЕТИРИ ПУТА НА МЕТИ УБИЦА: Ево ко је био Александар Шарац

Novosti online

26. 10. 2020. у 08:52

У БЕОГРАДСКОМ Ургентном центру преминуо је Александар Шарац (35), који је рањен 17. октобра на паркингу ТЦ “Ушће”.

ЧЕТИРИ ПУТА НА МЕТИ УБИЦА: Ево ко је био Александар Шарац

Фото: З. Јовановић/З. У.

Подсетимо, на паркингу “Ушћа” у Улици Михаила Пупина 4, дошло је до пуцњаве у којој је рањен Александар Шарац.

Шарац, који је наводно био члан групе Пинк Пантер је већ три пута раније био на мети убица. Прво је 2012. године на његову кућу на Бановом брду бачена бомба, а сличан покушај његовог убиства се одиграо и 2018. године.

Наиме, тада је бачена бомба на кућу репрезентативца и кошаркаша Партизана Вукашина Вулета Авдаловића на Бановом Брду, и много се спекулисало зашто би неко напао прослављеног спортисту који није имао везе са криминалом.

На крају испоставило да је на мети нападача највероватније био управо Александар Шарац, први комшија Авдаловића.

После бомбашких напада 2012. и 2018. године, сумња се да је Шарац био и на мети Чабе Дера 2019. године, али је грешком убијен његов зет, Небојша Марковић.

Ту ликвидацију су забележиле и камере, на којима се јасно види лице Чабе Дера како излази из белог "фијата" и испаљује неколико метака у Марковића, који је у том тренутку склапао колица за бебу поред аутомобила.

Дер је ухапшен у Чешкој Републици у марту прошле године, а у тренутку хапшења код себе је имао фалсификоване документе, два пиштоља са пригушивачем, муницију, перику, као и још нека средства за прерушавање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)