СИНЕ МОЈ, ЉУБАВ ЈЕ ЈАЧА ОД СМРТИ: Страхињина мајка објавила потресну читуљу, навршило се четрдесет дана од његове погибије (ФОТО)

Новости онлине

22. 10. 2020. у 10:56

ДАНАС се навршило четрдесет дана од смрти Страхиње Стојановића, који је погинуо 13. септембра након што је испод његовог џипа активирана експлозивна направа током вожње.

СИНЕ МОЈ, ЉУБАВ ЈЕ ЈАЧА ОД СМРТИ: Страхињина мајка објавила потресну читуљу, навршило се четрдесет дана од његове погибије (ФОТО)

Фото: З. Јовановић/Новости/Инстаграм

Тим поводом су у новинама објављене читуље, а најпотреснија је она коју је послала његова мајка.

- Моје си небо, мој све... Сине мој, душо моја, путуј с анђелима сине, на неко боље и лепше место. Знај да ће те моја љубав пратити увек и свуда... Мој си живот, сав мој понос, мој највећи животни успех, осмеху мој најлепши... Волим те највише на свету целом... Љубав је јача од смрти - написала је његова мајка.

Фото: В.Н.

И Страхињини пријатељи су објавили читуљу, којом су поручили да и даље не могу да верују да га више нема.

- Био си друг, пријатељ, брат, био си све што може да буде човек... Не можемо и не желимо веровати да је ово истина! Не желимо да те нема... Да те више не видимо како се смејеш и збијаш шале! Потребан си нам, али ниси ту...

Подсећамо, Страхиња је у возилу био са својом девојком, Колумбијком Соњом Суарез Гомез.

Од силине детонације, возило је буквално преполовљено, делови су били расути свуда по коловозу, а према речима очевидаца, Стојановић је лежао на улици све до доласка Хитне помоћи, док му је Колумбијка држала главу у наручју.

Прво су се појавиле информације да је Страхиња остао без ногу, али је он након транспорта у болницу подлегао повредама.

Због убиства је ухапшен Миливоје Л. из Градишке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)