СУВОЗАЧ У "ШКОДИ" ЈАУКАО ОД БОЛОВА: Саслушано двоје инкасаната и полицајац, који су били сведоци несреће на наплатној рампи код Дољевца

Ј. Ћ.

22. 10. 2020. у 09:00

САСЛУШАЊЕМ двоје сведока и полицајца који је направио службену белешку, у Основном суду у Нишу јуче је настављено суђење Дејану Станојевићу, возачу директора "Коридора Србије" Зорана Бабића (на слици). Он је оптужен да је 31. јануара прошле године, службеним аутомобилом, ударио возило које је стајало на наплатној рампи Дољевац, а у том удесу је страдала Станика Глигоријевић (52), док је пет особа теже и лакше повређено.

СУВОЗАЧ У ШКОДИ ЈАУКАО ОД БОЛОВА: Саслушано двоје инкасаната и полицајац, који су били сведоци несреће на наплатној рампи код Дољевца

Фото архива

Инкасант са наплатне рампе, Наташа Ј. рекла је у суду да је видела црно возило, које се кретало великом брзином и да је она махинално скочила, а затим зачула јак ударац. Она је рекла да после удеса јесте видела возача, али јуче није могла да потврди да ли је баш Станојевић човек којег је тада угледала. Њен колега Александар Д. је рекао да је после несреће пришао до црног аутомобиле и да је питао људе унутра како су и да возач није излазио из возила.

- Возач је рекао да је он добро, али да сувозач није. Нога му је била заглављена испод предњег седишта. Јаукао је од болова, па сам рекао возачу да не излазе док не дође Хитна помоћ - рекао је сведок Александар Д.

Он је рекао да се не сећа да ли је коловоз био мокар, али је истакао да јесте било магле тога јутра.

Трећи сведок, полицајац који је сачинио службену белешку Братислав М. јуче је навео да у колима није затекао возача, већ само мушкарца који лежи преко инструмент табле са главом у пределу изнад волана, а ногама заглављеним између сувозачевог седишта и стуба. Ко је управљао службеном "шкодом", одредио је, како је рекао, на основу тога што му је неко од присутних рекао ко је возио аутомобил "Коридора Србије", а затим му је полицајац пришао и идентификовао га.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)