СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Познато од чега је преминуо Драган - ово је узрок смрти човека чије је тело пронађено испод степеништа

З. Г.

21. 10. 2020. у 10:00

ДРАГАН Милосављевић (57), из засеока Вучковац у селу Ратковић код Рековца, чије је тело пре два дана пронађено испод степеништа његове породичне куће, умро је од инфаркта, а повреде које је имао на глави, задобио је од пада са степеништа, показала је обдукција.

СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Познато од чега је преминуо Драган - ово је узрок смрти човека чије је тело пронађено испод степеништа

Фото З. Глигоријевић

Реч је о такозваној задесној смрти, коју је изазвао застој рада срчаног мишића.

- Затекли су га како лежи на стомаку, док је на потиљку биле видљиве две повреде. Добро је што је урађена обдукција, јер сада бар знамо да је умро природном смрћу. Да није, заувек бисмо сумњали да није убијен - рекао је, за "Новости", Милосављевићев брат од тетке Драган Јовановић и додао да кућа није била обијена, нити је у њој било преметачине.

- Драган је живео сам, јер се није женио, а о њему су бринуле две сестре, које живе у Крагујевцу.

ЗАБУНА

Мештани су потврдили причу, која се прексиноћ појавила у медијима, да је у селу постојао човек са истим иницијалима, чак и именом, али другим презименим, који је нестао пре шест година. Многи су у првом тренутку помислили да је реч о њему, али се показало да је преминуо Драган Милосављевић.

Да му се нешто догодило, посумњале су његове сестре, јер је тог дана требало да оде по ручак, који му је спремила млађа сестра. Оне су позвале комшиницу Раду Симић, код које је Драган сваког дана у подне пио кафу. Његово беживотно тело, комшиница је нашла око 16.30.

Због повреда на глави, док нису стигли резултати обдукције сумњало се да је Драган можда убијен.

- Драган је био добар човек и домаћин. Колико знам, ни са ким није био у сукобу, нити знам да је имао непријатеље. Не верујем ни да би га неко убио због новца, јер је живео од пензије коју је зарадио у крагујевачкој "Застави". Често сам се дружио са њим - рекао нам је комшија Милан Јосифовић.

БРАТ Драган Јовановић, Фото З. Глигоријевић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)