УХАПШЕН КРАДЉИВАЦ САНИТЕТА У КРАЉЕВУ: Полиција ефикасном акцијом лопова привела правди

Г.Ћ.

16. 10. 2020. у 17:51

Ефикасном акцијом припадника краљевачке полиције, у Краљеву је, како незванично сазнајемо, само неколико сати од почињеног кривичног дела ухапшен двадесетогодишњи лопов који је у ноћи између четвртка и петка са паркинга болничког комплекса у центру града украо санитестско возило „пежо боксер“ Службе хитне помоћи овдашњег Дома здравља.

УХАПШЕН КРАДЉИВАЦ САНИТЕТА У КРАЉЕВУ: Полиција ефикасном акцијом лопова привела правди

Фото:Г.Шљивић

Према незваничним информацијама, ухапшени младић коме је одређено задржавање до 48 сати, признао је да је украо санитет, али не и да га је запалио.

Он је, наводно, полицајцима рекао да је био пијан и да није знао шта ради, као и да је возило негде оставио и отишао, као и да не зна ко га је потом и зашто одвезао код градске депоније и запалио.

Фото: Г.Шљивић

Према речима др Мирјане Крчевинац, директорке Дома здравља, украдни санитет је, иако дотрајао, био више него неопходан Служби хитне помоћ за превоз пацијената.

- За нас је ово свакако губитак јер нам је свако возило драгоцено – каже др Крчевинац. - То, наравно, пацијенти неће осетити јер ми настављамо да радимо пуном паром, као и до сада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)