ГОВОРИО ЈЕ ДА МУ ПОМАЖЕ ДА СЕ ИЗВУЧЕ ИЗ ДРОГЕ: Ко је затвореник који је открио стравичан случај касапљења код Обреновца?

Novosti online

13. 10. 2020. у 21:36

РАДОВАН је живео у селу до пре пар година, а тај Александар ког су звали Мркела је долазио код њега. Радован му је наводно помагао да се "извуче из дроге"...

ГОВОРИО ЈЕ ДА МУ ПОМАЖЕ ДА СЕ ИЗВУЧЕ ИЗ ДРОГЕ: Ко је затвореник који је открио стравичан случај касапљења код Обреновца?

Фото: Фацебоок

Овако за "Блиц" причају мештани села Конатице код Обреновца у ком је прошле недеље, у бунару пронађено тело Александра Р., чији је нестанак пријављен још почетком ове године. Да се Александрово тело налази у бунару у готово напуштеном делу овог села откривено је након што је Радован В. звани Рашко, који се већ три месеца налази у затвору, некоме открио ту тајну, а онда је она дошла до затворских чувара и полицајаца.

Полиција се убрзо упутила на лице места да провери ову информацију и тело несталог младића заиста је пронађено на месту на ком је Радован В. рекао да га је бацио.

Мештани овог села познају оба младића. О њима немају много тога лепог да кажу. Додају да су били проблематични и да су годинама били уживаоци наркотика и да су били проблематични.

- Радован је живео у селу до пре четири, пет година. Тај Мркела, како су звали Александра Ранђеловича, је долазио код њега и Рашко му је наводно помагао да се "извуче из дроге". Пре да му је правио друштво у том пороку - коментаришу за "Блиц" Конатичани.

Како кажу, Радованова мајка давно је умрла, па су он и отац Видоје продали кућу и преелили се у Обреновац.

- Откад су се одселили много ређе смо га виђали, мада смо чули да је и тетку преварио, па је она продала кућу, а он узео паре. Али се причало да је покушао и да се извуче, да ради, али да се на крају, опет вратио дроги. А ако је поново почео, то значи да је поново био нераздвојан са Мркелом - кажу Конатичани.

Међутим, пре неколико месеци, Радованов отац Видоје познаницима је, онако успут, поменуо да "Мркелу јури полиција и да се склонио у Босну".

- Негде у то време Рашко је ухапшен и послат у затвор због нечег што нема везе са Мркелом. Ми не верујемо да је он убио Мркелу, већ да су се заједно дрогирали, овај се предозирао, а он уплашио и бацио тело у бунар - констатују њихови познаници и додају да је пре неколико месеци "нестао" и Рашков отац, тачније вратио се у Куршумлију, одакле је родом.

Тело пронађеног младића послато је на обдукцију и у наредних пар дана биће урађен ДНК тест како би званично било потврђено да ли је пронађен он. Обдукција треба да покаже да ли је младић убијен, или је преминуо од предозирања, па се Радован његовог тела отарасио тако што га је бацио у бунар и затрпао даскама.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)