ПУШТЕНИ ИЗ ПРИТВОРА: Младићи ухапшени након бруталног пребијања младића у Новом саду изашли из затвора

Novosti online

13. 10. 2020. у 16:41 >> 16:43

МУШКАРАЦ О. Л. који је осумњичен да је учествовао у тучи када је Иван Контић брутално претукао Новосађанина у Јеврејској улици у Новом Саду, пуштен је из притвора.

ПУШТЕНИ ИЗ ПРИТВОРА: Младићи ухапшени након бруталног пребијања младића у Новом саду изашли из затвора

Снимак напада на Миљана М.

Како се сазнаје, О. Л. је пуштен из притвора и послат кући на издржавање казне кућног затвора са наногицом на коју је осуђен због другог кривичног дела.

Док је младић Л. В., против ког се водио поступак због сумње да је помогао О. Л. након извршења кривичног дела, пуштен на слободу.

Иван Контић ухапшен је прекјуче у изнајмљеном стану у Црној Гори, након више од месец дана скривања од органа реда.

Црногорска полиција саоштила је да је Контић лишен слободе на основу међународне потернице и да се крио у подгоричком насељу Забјело у изнајмљеном стану.

Фото: МУП Црне Горе

- Службеници Сектора криминалистичке полиције - Одсека за међународну оперативну полицијску сарадњу ИНТЕРПОЛ Еуропол СИРЕНЕ данас су око 18.00 часова, спроводећи вишедневну циљану потрагу, уз асистенцију припадника Сектора специјалне полиције, лишили слободе Ивана Контића, држављанина Црне Горе - наводи се у саопштењу.

Подсетимо, пола сата после поноћи 24. августа испред локала у Јеврејској улици у Новом Саду, Контић је насрнуо на Миљана. М. Брутално га је тукао и док је младић без свести лежао на земљи.

У једном тренутку, како се види на снимку са сигурносне камере који је две недеље касније испливао у јавност, Контић је младићу покушао да сломи обе руке.

На снимку се види како Контић жртву хвата за врат, али и још један младић који вуче претученог за мајицу и удара га коленом у леђа, а затим песницом у главу.

Брутални напад претучени Миљан М. полицији је пријавио неколико сати касније када је због бројних претрпљених повреда отишао у болницу.

Узнемирујући видео можете погледати ОВДЕ.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)