БИО ЈЕ ВРЕДАН, РАДИО ЈЕ СА МНОГО ВОЉЕ: Детаљи убиства нишког бизнисмена, радници га нашли у локви крви!

Ј. Ћ.

08. 10. 2020. у 22:00

ДРАШКО Р. из Ниша убијен је у четвртак нешто после 16 сати на Булевару 12. фебруар у оквиру фабрике "Мин копекс".

БИО ЈЕ ВРЕДАН, РАДИО ЈЕ СА МНОГО ВОЉЕ: Детаљи убиства нишког бизнисмена, радници га нашли у локви крви!

Фото: Ј. Ћ.

Његово беживотно тело у локви крви пронаши су радници, када су се вратили са паузе за ручак.

Поред тела овог мушкарца средњих година, пронађене су мацола и секира, а полиција утврђује да ли је Драшко њима убијен. Не искључује се могућност да су докази подметнути како би се заметнуо траг. Радници који послују у оквиру МИН-а кажу да нису ништа видели ни чули, јер су просторије где се налази хала у којој је тело нађено, увучене и немају струју. Кажу да ништа необично нису приметили већ су само у једном тренутку видели полицијска кола.

Портпарол Вишег јавног тужилаштва Борис Радоњић каже да је тело послато на обдукцију ради утврђивања узрока смрти.

Како незванично сазнајемо, Драшко је у комплеку ове фабрике са радницима припремао просторије у којима је планирао да отвори фабрику врата и прозора. Халу је купио од извршитеља, а брат који живи у иностранству му је финансијски помогао.

Фото: Ј. Ћ.

ВРЕДАН

УБИЈЕНИ је био познати бизнисмен у целом Нишу. Како смо сазнали од људи из његовог пословног окружења, Драшко је био вредан човек, те је са много воље почео да развија свој бизнис.

- Хала коју је он изнајмио налази се у задњем делу фабрике, тако да не треба да чуди што нико одавде није чуо шта се догодило - испричао је један од радника.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)