МИЛАНА УПОЗНАЛА У НЕМАЧКОЈ? Камере снимиле убиство Марије у Панчеву

Novosti online

08. 10. 2020. у 15:01

МИЛАН Ж. хицем из пиштоља, како се сумња, убио је Марију С. (31) у колима испред зграде у којој је живела са двоје деце, јер није хтео да прихвати да она не жели више да буде са њим.

МИЛАНА УПОЗНАЛА У НЕМАЧКОЈ? Камере снимиле убиство Марије у Панчеву

Фото: Фејсбук

За њихову тајну везу није знао готово нико, а како причају комшије Марија и Милан су се, највероватније, упознали када су обоје неко време радили у Немачкој.

Марија је убијена у уторак поподне у свом аутомобилу марке "голф" испред зграде у Стеријиној улици у Панчеву. У згради испред које је убијена Марија је живела са две ћерке, које имају 14 и две године. Марија је своје прво дете родила јако млада и са мужем се убрзо растала. Другу ћерку добила је са невенчаним супругом.

Како кажу комшије, за везу са Миланом нису знали. А незванично се сазнаје, да за тај однос није знала ни њена породица.

Она је једно време радила у Немачкој како би усавршила овај језик.

Према спекулацијама комшија она је тамо упознала Милана Ж., који је такође једно врме радио у Немачкој.

Према незваничним информацијама Марија и Милан су неко време били у љубавној вези, међутим њена породица није знала за то. Иначе, Милан из брака са женом старијом од њега 8 година, има два сина.

- Само оно најбоље могу да кажем за Марију као мајку двоје деце. Била је дивна мајка, лепо се бринула о својој деци. Тог мушкарца никада раније нисмо виђали да је долазио овде, али претпостављамо да га је она упознала још у Немачкој када је била - каже једна комшиница.

Комшије кажу и да су чуле како је Маријин отац полицајцима рекао да не познаје Милана Ж. и да га никада раније није видео.

Како се могло видети на месту злочина, на згради постоје сигурносне камере. Полиција је преузела снимке са њих како би утврдили да ли се и на који начин догодило оно што се сумња - да је Милан убио Марију, а потом себи испалио хитац у главу.

Комшије су раније испричале да је злочину претходила права драма, и да су чуле и виделе како Милан више пута лупа Марији на врата, међутим она није желела да му отвори. Да ли ју је на неки начин намамио да сиђе испред па је угурао у аутомобил или је ушао у возило таман када је кренула негде, за сада није познато.

Убица био ожењен, има двоје деце

Милан Ж., за ког се сумња да је убио Марију, а потом извршио самубиство, био је ожењен и има двоје деце. Иза себе има још један брак.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)