ОТКРИВЕНА ПОЗАДИНА БРУТАЛНОГ НАПАДА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Мислили су да хоће да отме дете, добила ударац у главу (ВИДЕО)

Новости онлине

07. 10. 2020. у 18:26

- Испред продавнице се чула галама. Окупљени су нападали жену да је хтела да отме девојчицу. Убрзо потом, она је крвавог лица лежала на бетону - прича за "Блиц" Ј. П, очевидац инцидента на Новом Београду где је радник обезбеђења тешко повредио жену.

ОТКРИВЕНА ПОЗАДИНА БРУТАЛНОГ НАПАДА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Мислили су да хоће да отме дете, добила ударац у главу (ВИДЕО)

Фото "Твитер" / принтскрин

Крајем прошле недеље у медијима је освануо језив снимак испред једне продавнице у Улици Гоце Делчева на Новом Београду где се види како радник обезбеђења својом главом удара у главу жене А. М. која му је пришла, а потом она завршава у несвести.

Нокаутирању жене претходио је сукоб око малог детета које је А. М. затекла само испред продавнице, радник обезбеђења је пришао и брутално ју је ударио главом. Наводно, она је само желела да види да ли је девојчица која је била сама добро. Несрећна жена задобила је тешке телесне повреде, а мушкарац је и после тога наставио да јој прети. Овом гнусном нападу присуствовали су бројни грађани.

Један од сведока овог сукоба сада за "Блиц" открива шта се заиста догађало испред ове радње, истичући да су пре свега тога жену напали други суграђани.

- Тог 24. септембра око 19.30 сати ишао сам у продавницу у Гоце Делчева на Новом Београду. Прошао је поред челичног чешља у коме су на око 2,5 метара десно од улазних врата била паркирана два бицикла. На једном бициклу седела је девојчица старости око 5-6 година, а поред ње је стајала жена у белој хаљини, која је разговарала с њом. Током тих неколико секунди мог проласка поред њих и уласка у продавницу, мислим да сам чуо да је жена нормалним, али брижним тоном убеђивала девојчицу да заједно уђу у продавницу и потраже маму. Тих секунди у њиховом разговору ништа није било необично и узнемирујуће - прича саговорник "Блица".

Како прича, док је био у продавници, близу улаза, видео је истрчава успаничена жена гласно изговарајући женско име на мобилни телефон.

- Одмах потом, чула се нека галама и плач детета. Видео сам жену која је истрчала из продавнице, како држи девојчицу у наручју, која је била узнемирена. Изашли смо напоље, а са нама и младић из обезбеђења. Испред продавнице жена у белој хаљини је полемисала са мајком детета и окупљенима јер се пронео глас да је хтела да отме девојчицу. У наелектрисаној атмосфери око жене су стајали окупљени грађани, чули су се осуђујући коментари и гласови "позовите полицију" - присећа се саговорник.

Како каже, жена у белој хаљини је све време поред места за бицикле и бранећи се речима покушавала да објасни своју брижну намеру у вези с девојчицом, да је епилептичар, да ће сачекати полицију.

На снимку са сигурносних камера види се како радник из обезбеђења прилази жени и брутално је удара главом, након чега она пада на асфалт испред продавнице

- Младић из обезбеђења продавнице је као и окупљени народ био видно узнемирен и нешто је полемисао са женом у белој хаљини. Пришао сам му и рекао да нема потребе да се наелектрисана атмосфера и даље погоршава да ће убрзо стићи полиција, која ће утврдити каква је била намера жена у белој хаљини. Потом сам ушао у продавницу. Када сам платио рачуни и изашао напоље, угледао сам жену како лежи на бетону, а око ње окупљени грађани и младић из обезбеђења продавнице. Помислио сам да јој је позлило. Неки од присутних су јој помогли да седне и тада сам видео њено крваво лице и помислио да је лице повредила приликом пада од ударца у бетон - каже он, и додаје да је ту било још доста протеста окупљених и потресених људи против радника обезбеђења.

- Помислио сам да ће доћи и до обрачуна с њим, а он видевши да су се окупљени окренули против њега повукао се у продавницу. Након тога колима је дошао син повређене жене, полиција, Хитна помоћ... - закључује саговорник.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)