ШОК И НЕВЕРИЦА У ПАНЧЕВУ Комшије убијене: Марија је била дивна жена, из добре и поштене породице

Л.Д.Љ.

07. 10. 2020. у 13:52

ШОК и неверица комшија и запослених на ауто-плацу у Улици Димитрија Туцовића у Панчеву који држи Филип Станојовски, брат убијене Марије, због трагедије која је ову породицу задесила у понедељак.

ШОК И НЕВЕРИЦА У ПАНЧЕВУ Комшије убијене: Марија је била дивна жена, из добре и поштене породице

Фото: З. Јовановић

Радници са ауто плаца имају само речи хвале о Маријиној породици, али кажу да због свеопште ситуације немају овлашћења да причају о ономе што се догодило.

Ипак, један од комшија каже за Новости:

- Породица Станојовски је добростојећа. То су јако фини, радни и поштени људи. Маријин отац, Драган, је мајор, бивше војно лице у пензији. А мајка Слађа држи бутик у Качареву где им је и породична кућа. Имају двоје деце, Марију и Филипа, о којима такође имамо само речи хвале.

Комшилук из Панчева, наводи да је Марија одувек тежила образовању и да је одскакала из средине у којој је живела.

- Била је добар ђак и учила је језике. Завршила је немачки и предавала је у неколико основних школа. Колико знам, последњи пут у школи у Ковину, а неко време је боравила и у Немачкој где је завршила мастер.

Познаници породице Станојовски наводе и да је Марија врло млада, остала трудна и родила девојчицу. Удала се, али тај брак није опстао. Има такође и још једно дете, девојчицу стару око годину дана.

- Страшно је то што се догодило. Не могу да верујем да људи не могу да нађу заједнички језик и разиђу се, него прибегну оружју и насиљу. Двоје младих људи је остало без живота, а најстрашније је што је четворо деце остало без мајке, односно оца - каже један од комшија и додаје да је породица кад је чула да је Марија убијена бурно реаговала.


Подсетимо, Милан Ж. и Марија С. су пронађени мртви у путничком возилу марке "голф" у понедељак у Панчеву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)