БОМБАШУ СА ПУМПЕ - ШЕСТ ГОДИНА: У Неготину изречена казна Андрији П. (23) - вишеструки повратник поново у затвору

С. М. Ј.

06. 10. 2020. у 08:15

АНДРИЈА П. (23) из Неготина осуђен је у Вишем суду у овом граду на шест година и два месеца затвора јер је на бензинској пумпи претио раднику са којим је био у свађи да ће активирати ручну бомбу.

БОМБАШУ СА ПУМПЕ - ШЕСТ ГОДИНА: У Неготину изречена казна Андрији П. (23) - вишеструки повратник поново у затвору

Фото С. М. Ј.

Овај вишеструки повратник, који је осуђиван и раније због бројних кривичних дела, са Вишим јавним тужилаштвом у Неготину закључио је споразум о признавању кривице, па му је пресуда одмах изречена.

Андрија П. је 12. августа ове године, око три сата ујутру, дошао на бензинску пумпу на излазу из Неготина и дежурном раднику претио батинама, наводно "јер му је стао на жуљ".

- Имао сам раније конфликт са њим у кафићу, а он је на пумпу најпре дошао са шрафцигером и претио ми њиме. Рекао сам му да ћу звати полицију, па је отишао, али се после два сата вратио са двојицом другова - рекао је Н. Ј, радник бензинске станице. - Претио је да ће активирати бомбу и ја сам некако успео да позовем полицију. Кад су стигли, бомбу нису пронашли, јер су му другови очигледно помогли да је сакрије. Привели су их и пустили, а бомба је око осам часова нађена у одводној цеви за водовод.

Андрија П. је потом побегао, па је за њим расписана потерница на основу које је и ухапшен. Како је запрећена казна за ово дело две до 12 година, са тужилаштвом је склопио споразум о признању кривице и добио јединствену казну затвора од шест година и два месеца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)