РАСТУ ЈЕ ОДАЛА САМО ЈЕДНА РЕЧ: Извори открили како је ухапшен познати репер

Novosti online

05. 10. 2020. у 11:11

Репер Стефан Ђурић Раста ухапшен је у петак због поседовања наркотика, а како пишу домаћи медији њега је полиција наводно већ неко време пратила, те на дан када је ухапшен наводно је обавио сумњиви разговор с пријатељем.

РАСТУ ЈЕ ОДАЛА САМО ЈЕДНА РЕЧ: Извори открили како је ухапшен познати репер

Раста

- Мислио је да му закон не може ништа док год лаке дроге користи у личне сврхе, па се није ни мало плашио. Ипак, полицији није промакло његово безбрижно понашање, снимци и фотографије марихуане које је редовно објављивао - рекао је извор извор.

- Расту је на дан хапшења позвао близак пријатељ и пред крај вишеминутног разговора му рекао да понесе 'салатицу'. Полицији је било довољно то што су чили реч "салатица", па су кренули у акцију. Сачекали су да репер напусти стан, пратили га и на крају ухапсили са дрогом - рекао је извор.

(Ало.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Gio

21.01.2021. 22:35

Sloboda za sve uhapšene koji su konzumirali lake droge ili ih posedovali za sebe, bez dokaza o prodaji! Vreme je da otvorimo oči i uradimo isto sto i Portugal. I Kraj kriminalu, lepo i vrlo lako. A zašto to neko ne želi? Zato sto zaradjuje na taj način, prosto!