СРБИЈИ ИЗРУЧЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ЛУКЕ РАДУЛОВИЋА: Пришао му у пуној кафани, па га изрешетао пред бројним сведоцима

Novosti online

30. 09. 2020. у 14:29

МАРКО Ђорђевић (33), који се сумњичи да је у априлу 2018. у београдској кафани пред бројним сведоцима Луку Радуловића (37), изручен је ноћас Србији. Ђорђевић је, подсетимо, ухапшен прошлог лета у монденском летовалишту Мужин у близини Кана у Француској.

СРБИЈИ ИЗРУЧЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ЛУКЕ РАДУЛОВИЋА: Пришао му у пуној кафани, па га изрешетао пред бројним сведоцима

Фото: Фејсбук

Он је у Србију спроведен уз највеће мере обезбеђења. После саслушања, спроведен је у притвор.

Ђорђевић се сумњичи да је 18. априла 2018. на приватној прослави у једној београдској кафани пришао Радуловичу и у њега испали неколико хитаца, а потом изашао из локала. Радуловића је убио пред бројим сведоцима и његовим пријатељима. Између осталог, сведок ликвидације била је старлета Тамара Ђурић, која је стајала крај њега. Како је испричала Радуловић је био њен близак пријатељ.

Ђорђевић и Радуловић су се неколико месеци пре злочина сукобили и потукли у другом београдском локалу. Из туче је наводно Радуловић изашао као победник и Ђорђевић то није могао да му опрости. После убиства побегао је из Србије, а како су пренели француски медији, лоциран је преко чланова породице које је полиција пратила. Наводно, боравили су у луксузној вили у близини Кана, у којој су му и стављене лисице.

- У акцији је учествовало 15 полицајаца, а акција је била тешка јер су били присутни чланови Ђорђевићеве породице - открили су они тада.

Иначе и осумњичени и жртва од раније су познати српској полицији и хапшени су више пута.

Убијени Радуловић јавности је постао познат 2017. када је аутомобилом исекао колону у којој је био председник Александар Вучић, на Топчидерској звезди. У колону је тада улетео "бентлијем" који се водио на бившег фудбалера Ивицу Драгутиновића.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НА ПРЕЛЕПОЈ ЕГЕЈСКОЈ ОБАЛИ: Ексклузиван хотел са одличном услугом, врло специфичан по томе што је смештен на сопствено полуострво