РАДОВАН СЕ БРАНИО ЋУТАЊЕМ: Мотив убиства Милована највероватније емотивни односи убијеног и супруге ухапшеног

Б. П.

29. 09. 2020. у 21:30

НОВОСАЂАНИНУ Радовану С. (55), осумњиченом да је у недељу после краће свађе са два хица из пиштоља на месту убио Милована М. (52) у његовој породичној кући у селу Гуњаци код Осечине, одређен је притвор до 30 дана.

РАДОВАН СЕ БРАНИО ЋУТАЊЕМ: Мотив убиства Милована највероватније емотивни односи убијеног и супруге ухапшеног

Фото: Б.П.

На саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Ваљеву није признао дело, али није желео да износи одбрану и одлучио је да се брани ћутањем. Према досадашњим сазнањима из истраге, мотив убиства највероватније су емотивни односи убијеног и супруге осумњиченог.

Радован је у недељу дошао у двориште Милована М. и питао његову супругу где јој је муж. Не слутећи ништа, одвела га је у приземље куће, где је био њен супруг, а затим је изашла из просторије.

Убрзо потом, зачула су се два хица, а осумњичени се журно својим аутомобилом "нисан", новосадских регистрација, удаљио из Гуњака. Убрзо је ухапшен у Осечини, није пружао отпор, а полиција је у аутомобилу пронашла и пиштољ из ког је Милован највероватније убијен.

У први мах, сељани су помислили да су мотив убиства можда нерашчишћени пословни односи, јер се Милован бавио откупом малине, имао је и хладњаче. Незванично, међутим, у Гуњацима се прича да је Радован потегао пиштољ због тога што је Милован наводно био у емотивној вези са његовом супругом. Ћерка убијеног, наиме, студирала је у Новом Саду, па је тако Милован упознао Радованову супругу и међу њима се развила симпатија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)